Hozzászólás
SZETO99Sziasztok!
Látom sokan sok véleményen vannak és még mindig megy az adok kapok :-)
A villáminterjú szerintem pozitív volt... még ha az ellenkezőjét is hiszik sokan. Nincsenek véletlenek, és úgy gondolom, hogy a változó cégvezetésnek jobb dolga is van, mint hogy a kisbüfiket, vagy akár az összeset azonnal kitömje infoval. Ezt fel lehet fogni a hitelesség elvesztésének. Egy ekkora vállalat helyrerántásához, márpedig ez van most, mert a nagy növekedés közepette sokan elengedték magukat, most pedig lehet helyére lapátolni a szart, ezek viszonylag normális dolgok, nagyon idézőjelben(!!!).
Személy szerint nem lepődtem meg az OTP-n, vagyis csak azon, hogy nem zsákolt be nagyobb részt.. márpedig ha ezt tette, akkor nyilván nem a csődöt látja a cégben. aegon meglepett, de pozitiv, hogy visszaszállt.
Mindenki a Makra pakkra tippelt 1 napja, mert kísértetiesen egyezett a mennyiség.
Bár folynak a tárgyalások áll. további hetvenikszezerről, azért nem fura? Pont akkora részvénymennyiséget "hitelez" meg a cégnek, mint amire vételi joga van???
Lehet kicsit tovább nyújtozkodunk, mint ameddig a takaró ér, de sztem pontosan tudják mit csinálnak.
Gondolom közülünk senki nem épített fel egy több tíz milliárdos céget, ugyhogy nem tudom, hogy mennyire jogos sokunk részéről egyes döntéseket bírálni.
Majd meglátjuk!
minden esetre egy kicsivel visszaszálltam a hullámvasútra (term. oti kombóval :-))