Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#473889 Waszeitung Előzmény: #473887

Az nem csavar hanem pofátlanság lesz...két hét folyamatos felkötés után.

Robbaj ATH-ra?

50e feletti Rg,10e feletti Oti,30e feletti Molly...egyszer volt budán kutyavásár,amíg pörgött a hitelezés és nem dőlt a domino,az volt a bábszínház.Ilyet mostanában nagyon kár várni...és teljesen felesleges is.

#473887 rbbj11 Előzmény: #473880

ATH-ra lehet nyugodtan várni. Vagy legalább 24.000re.

Egyébként a poén kedvéért, tuti ma is felkötik, az lesz még a mai csavar. Mondjuk felkötik záróban 400 ponttal

#473880 Frontin Előzmény: #473857

Idióta egy piac ez, aaaz biztos. Délelőtt kihúzzák bux-ot pénteki max-ig, annak a határán táncol hogy az emberrel elhitesse hogy meg is fogja haladni, a 200 napos mozgóval együtt, majd amikor az ember felkészül az újabb felfelé nyargalásra(a 2 lehetséges forgatókönyv közül shortos szempontból a rosszabbikra), akkor látszólag a semmiből lecsapják. Várom az újabb csavart a sztoriban, furcsa lenne ha ilyen "egyszerű" lenne a történet. Szopik itt mindenki rendesen, shortos-longos karöltve, bár ezen az árszinten aki longot mer nyitni (a meglévőket természetesen lehet/lehetett futtatni), az nem tudom hova várja a bux-ot, amiért megéri bevállalni ezt a kockázatot.

2 hétig mentünk ,tojtunk…

#473874 TROPHEUS

2 hétig mentünk ,tojtunk a kintiekre

most fordítva néz ki

hóvége!!!

#473864 BudFox Előzmény: #473863

eladtam a decemberi longokat..most short megint...affene hogy most meg esik ? de most aztná essen rendesen

#473860 Csilla76 Előzmény: #473857

ne álmodozz, az tavaly volt:-D

visszanyitottam a shortot 4095ről. csak sikerült beírni.