Közben a Mol mintha óráson törni akarná az emelkedő trendet, persze egy zárófelkötés 400-500 ponttal, aztán ripsz-ropsz átrajzolnak mindent:
http://kepfeltoltes.hu/120131/1041208949MOL60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Közben a Mol mintha óráson törni akarná az emelkedő trendet, persze egy zárófelkötés 400-500 ponttal, aztán ripsz-ropsz átrajzolnak mindent:
http://kepfeltoltes.hu/120131/1041208949MOL60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az nem csavar hanem pofátlanság lesz...két hét folyamatos felkötés után.
Robbaj ATH-ra?
50e feletti Rg,10e feletti Oti,30e feletti Molly...egyszer volt budán kutyavásár,amíg pörgött a hitelezés és nem dőlt a domino,az volt a bábszínház.Ilyet mostanában nagyon kár várni...és teljesen felesleges is.
ATH-ra lehet nyugodtan várni. Vagy legalább 24.000re.
Egyébként a poén kedvéért, tuti ma is felkötik, az lesz még a mai csavar. Mondjuk felkötik záróban 400 ponttal
Idióta egy piac ez, aaaz biztos. Délelőtt kihúzzák bux-ot pénteki max-ig, annak a határán táncol hogy az emberrel elhitesse hogy meg is fogja haladni, a 200 napos mozgóval együtt, majd amikor az ember felkészül az újabb felfelé nyargalásra(a 2 lehetséges forgatókönyv közül shortos szempontból a rosszabbikra), akkor látszólag a semmiből lecsapják. Várom az újabb csavart a sztoriban, furcsa lenne ha ilyen "egyszerű" lenne a történet. Szopik itt mindenki rendesen, shortos-longos karöltve, bár ezen az árszinten aki longot mer nyitni (a meglévőket természetesen lehet/lehetett futtatni), az nem tudom hova várja a bux-ot, amiért megéri bevállalni ezt a kockázatot.
újra piszkálják a MOL -t horvátországban vagy ilyesmi :D ez segíti a shortot most.
újra piszkálják a MOL -t horvátországban vagy ilyesmi :D ez segíti a shortot most.
2 hétig mentünk ,tojtunk a kintiekre
most fordítva néz ki
hóvége!!!
No vhogy így illik lefordulni a 200 naposról..
eladtam a decemberi longokat..most short megint...affene hogy most meg esik ? de most aztná essen rendesen
ne álmodozz, az tavaly volt:-D
visszanyitottam a shortot 4095ről. csak sikerült beírni.
Longbeetetést néznék lassacskán :D
shortosbeetetés volt. zártam 4095ön. mai napra ennyi.
Az tegnap sem volt vmi nagy karrier :D