Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#473844 BudFox Előzmény: #473840

a műbalhéban egyetértek veled...most portugália, aztán ha megúnták akkor más ország jön...

valakiknek éppen az az érdeke hogy ijesztgessék az embereket.

hóvégi zárásnál sokszor …

#473842 TROPHEUS

hóvégi zárásnál sokszor felzavarják a rv.árakat

többször ott is marad utána napokig

nem vitatom ,hogy lehet de nagyon óvatosan kell shortolni

#473840 rbbj11 Előzmény: #473828

felhívom a figyelmed rá, h. a görög mizéria előtti árakat a jelenlegivel összehasonlítva, most kb. 10%-kal feljebb vannak a rv-piacok (magyar nem, mert itt belföldi egyéb dolgok voltak). Mi ebből a következtetés? Egyáltalán nem érdekli középtávon se a görög csőd a rv-piaci vásárlókat. A portugál se fogja érdekelni őket középtávon, majd meglátod. Egyébként műcirkusz az egész, rendsezeresen időközönként elkezdenek parázatatni egy állammal, ugrál a média is mint bolha, egyik ebről a másikra.Legutóbb még nagy magyar para volt, megunták, most portugál. Köv. héten majd spanyol.

#473839 kelvin Előzmény: #473837

Az elmúlt 2 évben sem sok volt, de a trend emelkedő és lassan az elmúlt hónapok esését is korrekcióként fogják kezelni.

A kutya meg visszatérhet a gazdihoz közben közben de majd csak akkor fog folyamatosan mellette sétálni, ha megfelelő büntit kap az engedetlenségeiért!

#473837 Waszeitung Előzmény: #473835

Kezd leszállni a topikban a lila köd,rákötnek ájemef lélegeztetőgépre és irány ATH?

Némileg előreszaladt a kutyus a gazditól (Kosto) semmi köze a reálgazdaságnak a piachoz..

#473835 kelvin Előzmény: #473825

Sziasztok!

Szépen vesznek mindent. Lassan oda érünk, hogy naposon is vétel lesz (200 napos-t kell legyűrni), akkor pedig beindul a gőzgép.

Egy szép 25k-s év végi bux zárót azért megnéznék. ATH-t majd jövőre ne legyünk telhetetlenek. :)

#473828 BudFox Előzmény: #473825

közben meg a Portugálok kerülnek mindjárt a tönk szélére...

nem lesz itt semmiféle All Time High..még valameddig rángatják fölfelé a piacokat, aztán lesz egy óriási visszaesés idén...szerintem.

#473825 rbbj11 Előzmény: #473823

olcsó. Miért is esne? Egyébként néztem a P/E meg hasonló hányadosokat, hallod, tényleg nagyon kedvező értékeltséggel forognak mostanában a részvények. Mind a kínai, mind amcsi, mind európai. Simán kijárna ATH még idén minden piacon

#473823 BudFox Előzmény: #473816

egyszerűen nem akarnak itt semmit se lefelé engedni..

egyedül a Telekomot adják ma...de a többit...

#473818 Frontin Előzmény: #473802

Otp-vel nem tudom mit akarnak, de a Mol-ban benne lehet esetleg egy kör 20K-ig, Richter-ben meg 37.500-38.000 közé. Kíváncsian várom mit hoz a délután, de ezen a forgatókönyvön egyáltalán nem lepődnék meg. Ha ez is valósulna meg, azért holnap jó lenne végre lekanyarodni, lehetőleg nem csak órákra.

brutál ez a bull, 20500 …

#473816 rbbj11

brutál ez a bull, 20500 egy ideje szinte biztosra vehető, de akkor is hihetetlen látni, milyen gyorsan jön el

#473810 Waszeitung Előzmény: #473802

Jah és közben kibekkeltünk 200 pont esést...és ralizunk arra hogy tegnap megbeszélték hogy most már tényleg lesz esf,ezt annyira megígérjük hogy nagyon..hogy szakadna meg ez a sok semmirekellő díszpinty.

#473809 Frontin Előzmény: #473802

Én is így vagyok vele. A short lehet hogy egyelőre egy kicsit korainak tűnik (bár itt azért már óvatosan szvsz lehet adogatni), longolni viszont ezeken a szinteken biztosan nem fogok már, max. napon belüli játék fér bele kalandvágyóknak. Viszont egyértelmű, hogy a short is veszélyeket hordoz még ezen szinteken is, hiszen bármikor belekergethetnek még 400-500 pontot gond nélkül a hatiba, főleg ma, hiszen ahogy Ibiza is írta, hó vége van.