de nem akar lemenni
ha ilyeneket írsz, akkor be fog következni:-)
én ott zárom a shortom. 4145ről:-)
Itt sokunk nagyon örülne ha esne , nem kicsit :)
a műbalhéban egyetértek veled...most portugália, aztán ha megúnták akkor más ország jön...
valakiknek éppen az az érdeke hogy ijesztgessék az embereket.
hóvégi zárásnál sokszor felzavarják a rv.árakat
többször ott is marad utána napokig
nem vitatom ,hogy lehet de nagyon óvatosan kell shortolni
felhívom a figyelmed rá, h. a görög mizéria előtti árakat a jelenlegivel összehasonlítva, most kb. 10%-kal feljebb vannak a rv-piacok (magyar nem, mert itt belföldi egyéb dolgok voltak). Mi ebből a következtetés? Egyáltalán nem érdekli középtávon se a görög csőd a rv-piaci vásárlókat. A portugál se fogja érdekelni őket középtávon, majd meglátod. Egyébként műcirkusz az egész, rendsezeresen időközönként elkezdenek parázatatni egy állammal, ugrál a média is mint bolha, egyik ebről a másikra.Legutóbb még nagy magyar para volt, megunták, most portugál. Köv. héten majd spanyol.
Az elmúlt 2 évben sem sok volt, de a trend emelkedő és lassan az elmúlt hónapok esését is korrekcióként fogják kezelni.
A kutya meg visszatérhet a gazdihoz közben közben de majd csak akkor fog folyamatosan mellette sétálni, ha megfelelő büntit kap az engedetlenségeiért!
Kezd leszállni a topikban a lila köd,rákötnek ájemef lélegeztetőgépre és irány ATH?
Némileg előreszaladt a kutyus a gazditól (Kosto) semmi köze a reálgazdaságnak a piachoz..
Sziasztok!
Szépen vesznek mindent. Lassan oda érünk, hogy naposon is vétel lesz (200 napos-t kell legyűrni), akkor pedig beindul a gőzgép.
Egy szép 25k-s év végi bux zárót azért megnéznék. ATH-t majd jövőre ne legyünk telhetetlenek. :)
közben meg a Portugálok kerülnek mindjárt a tönk szélére...
nem lesz itt semmiféle All Time High..még valameddig rángatják fölfelé a piacokat, aztán lesz egy óriási visszaesés idén...szerintem.
olcsó. Miért is esne? Egyébként néztem a P/E meg hasonló hányadosokat, hallod, tényleg nagyon kedvező értékeltséggel forognak mostanában a részvények. Mind a kínai, mind amcsi, mind európai. Simán kijárna ATH még idén minden piacon
egyszerűen nem akarnak itt semmit se lefelé engedni..
egyedül a Telekomot adják ma...de a többit...
Otp-vel nem tudom mit akarnak, de a Mol-ban benne lehet esetleg egy kör 20K-ig, Richter-ben meg 37.500-38.000 közé. Kíváncsian várom mit hoz a délután, de ezen a forgatókönyvön egyáltalán nem lepődnék meg. Ha ez is valósulna meg, azért holnap jó lenne végre lekanyarodni, lehetőleg nem csak órákra.
brutál ez a bull, 20500 egy ideje szinte biztosra vehető, de akkor is hihetetlen látni, milyen gyorsan jön el
Jah és közben kibekkeltünk 200 pont esést...és ralizunk arra hogy tegnap megbeszélték hogy most már tényleg lesz esf,ezt annyira megígérjük hogy nagyon..hogy szakadna meg ez a sok semmirekellő díszpinty.
Én is így vagyok vele. A short lehet hogy egyelőre egy kicsit korainak tűnik (bár itt azért már óvatosan szvsz lehet adogatni), longolni viszont ezeken a szinteken biztosan nem fogok már, max. napon belüli játék fér bele kalandvágyóknak. Viszont egyértelmű, hogy a short is veszélyeket hordoz még ezen szinteken is, hiszen bármikor belekergethetnek még 400-500 pontot gond nélkül a hatiba, főleg ma, hiszen ahogy Ibiza is írta, hó vége van.