Regisztráció Elfelejtett jelszó

PerfectoFX

Re: mennyi idő a regisztráció

#474093 MrFuLL Előzmény: #473704

Nyilván lehet olyan aki még is ért hozzá, befektetési tippet adhat. Úgy is magam döntök arról akarom-e vagy sem, ilyen helyzetekben mikor más kereskedik a pénzemmel nyilván nincs szerepe. De pontosan mire akartál utalni? Netán itt van a fórumon az a valaki? :D

Átfutottam az oldalukat.…

#474079 Fornit

Átfutottam az oldalukat.

A withdraw-ról nem igazán írnak.

Mi a menete? Belépsz, kitöltessz egy visszautalási megbízást és jön a pénz a hazai számládra? Vagy esetleg több kört kell futni érte? Milyen költségei vannak?

Ja, és a publikált multbeli eredmények brutto v netto? Pl a 2011-es durván 33% az 33% vagy 17,5%?

Re: nincs cím

#473716 negyvenentúl Előzmény: #473442

Szia Kelvin!

Ez nagyon szép profit ilyen rövid idő alatt! Valószínű nem marad mindig így és lesznek komolyabb visszaesések is. Én hosszútávra tervezek a Perfecto FX el és ha kijön az évi 30-40% már boldog vagyok!

Üdv

#473704 Princ Előzmény: #467642

a befektetési szakon végzett közgazdász srác sem tudja, hogy merre megy a piac :) Én közelről ismerek egy ilyen srácot. Nagyon közelről. És elég értelmes a gyerek ....

#473442 kelvin Előzmény: #473391

Szia!

Két hete elindult az 1000CHF-es Premium számla is. Innentől kezdve arról fogok publikálni.

https://live-login.dukascopy.com/fo/reports/export.php?login=Plachecki4&check=49349ed227ab5c6cfbe8f94ffc47c4cd&id=csvexoprt&reportType=AS&level=2&date_from=23.01.2012&date_to=30.01.2012&zhash=39da4b0f260a4944a2aa6cb02f635e3069d4335e

Ezen a linken megnézhető. Tudom kicsit átláthatatlannak tűnik elsőre, de ha jobban megnézitek minden kibogarászható.

1000CHF-fel kezdett, most 1164 CHFnél tart.

Szia Kelvin! Hogy telje…

#473391 negyvenentúl

Szia Kelvin!

Hogy teljesített az elmúlt 2 hétben a számlád? Nekem kiemelkedően, bár tudom, hogy nem lesz mindig ekkora nyereség, de számítok az évi 50% nettóra!

Üdv

real

#470350 kelvin

Végre megnyílt a számla ami mától publikussá vált.

Ennek minden részletét közzéteszek. Lehet böngészni, kérdezni ha valami nem világos.

Sajnos MT4-bem nem tudom követni, így nem tudom a publishert sem rátenni, így csak a képek lesznek feltöltve.

http://www.imagebam.com/image/4b39a0170723477

#470272 kelvin Előzmény: #470258

Az rossz döntés lenne. Ezeket a kezelt számlákat folyamatosan figyelni, kell. Nem szabad magára hagyni. Naponta kell követned, bármi van lépni tudj. Ez alapszabály, ne feledd!

Persze, nekem is volt mi…

#470258 negyvenentúl

Persze, nekem is volt minuszban, de ez a befektetés jellegéből adódik! Viszont az nagyon jó lenne, ha napi 2% lenne :D huh dejó lenne! :D- lehet többet nm irogatnék, hanem olyan helyre mennék ahol nincs is net csak tenger ...

#470234 kelvin Előzmény: #470221

:D

Nem ilyen egyszerű, nem minden nap van ekkora hozam, van olyan is mikor -3% van.

#470221 Amatoregy Előzmény: #470216

Akkor tovább folytatva.

Hétfőtől -csütörtökig + 9 %. Vagyis naponta kb 2 %.

Egy evben van 200-240 kereskedési nap.

Holnap fel is teszek rá pár milliót....

Ezekkel csak az a baj, hogy a növekedési pálya nem lináris. Persze ha valaki nem ér rá ránézni és éves szinten meg van a 15-20 % az jó.

De udvarlás nélkül nincs jó se....x :D

Vagy drága és mű.

Sziasztok! Olvasgatva a…

#470216 negyvenentúl

Sziasztok!

Olvasgatva a kommenteket vegyes véleménnyel találkozhatunk a Perfecto FX ről. Ez minden kockázatos és új dologgal így van. Azonban pl a Dukascopy Bank és brókercéget egy pillanatra se kérdőjelezném meg, hiszen pont akkor indult brókercégként, amikor a kisbefektetők egyáltalán beleszagolhattak a tőzsde világába. Teljesen egyedi rendszerével vívta ki ezt az elismerést és azóta bankként is üzemel. Érdemes utánaolvasni- én megtettem és nem is mondok rájuk semmi rosszat! A Néveri Árpád magyar kapcsolattartó pedig mindenben segít, amit szerettem volna. Maximálisan korrekt! Na mármost ilyen presztízsű céggel nem szerződhet le akárki. A kezelt számlás szolgáltatók közül magasan a Perfecto FX a legjobb- Ezt nyugodtan cáfoljátok, mert kíváncsi vagyok a többi versenyzőre is!:) A QXXl leszerepelt az emberek előtt, ilyen banális hiba a Perfecto rendszeréből adódóan eleve meg se történhet!

Értem, hogy sokan hezitálnak, tegyék, tegyétek - de most olvastam a kezeltszamla.blog.hu n, hogy egy friss befektető hétfő óta +9% ot keresett!!!! Ez magáért beszél- biztos jókor szállt be, de a lényeg a lényeg! Nézzétek meg Ti is a bejegyzést! Én is + os vagyok.... AMúgy kockázatos lenne egy holdséta, azonban elérhető áron az elsők között lennék! .... :D

#468796 kelvin Előzmény: #468786

"A rendszer max nem működne tovább, vagy csak kevesebb pénzt hozna de össze nem omlana."

Ebben viszont Te tévedsz, mert Bálint nem a brokercég összeomlásáról beszél, hanem a kereskedési rendszer összeomlásáról. Az pedig pl egy Quantumos esetben simán meglehet. Egyedi számlakezelés esetén kizárt, mert ott csak Te irányítasz.

#468786 MrFuLL Előzmény: #467608

"Majd 3-4 év múlva, amikor a behozott tőkén felül még +500%(ez csak egy tipp) hozamot is ki kellene fizetni az induláskor belépőknek, akkor már ha csak 10% is ki akarna lépni, összeomlana egy ilyen rendszer."

Eszembe jutott még valami ezzel kapcsolatban. Én úgy gondolom, hogy ezt a részét te rosszul látod. A pénzed nem a robot tulajdonosánál, vagy pedig a terjesztőjénél van hanem a TadawulFX-nél vagy pedig a Dukascopynál. Szóval hiába akarná kivenni az összes Perfectos vagy Quantumos fele is a pénzét az az összeg kb egy nagy vicc lenne ezen brókercége számára. Sokkal nagyobb befektetőik vannak rengeteg pénz van a rendszerükben, érted hogy miért mondom azt hogy rosszul látod? Tehát a terjesztőknek nincs pénzük, csak jutalékuk. A rendszer max nem működne tovább, vagy csak kevesebb pénzt hozna de össze nem omlana.

#468328 MrFuLL Előzmény: #468212

Értelek, de ez szerintem attól is függ kiket szólítasz meg. Azok akik értenek ehhez, benne vannak nekik nem kellene ez az előadásmód. De egy hétköznapi ember számára, talán ez kézzelfoghatóbb. Szerintem mind1, hogy kínálják maga a rendszer a lényeg és ezt csak idővel tudjuk meg a két említett társaságnál. Bízom benne hogy évekig működhet jól a dolog, nem érdekel mennyit keresnek a felettem lévők a jutalékokból csak hozzon a robot és kész! Ennyi az elvárásom!