Sziasztok!
Olvasgatva a kommenteket vegyes véleménnyel találkozhatunk a Perfecto FX ről. Ez minden kockázatos és új dologgal így van. Azonban pl a Dukascopy Bank és brókercéget egy pillanatra se kérdőjelezném meg, hiszen pont akkor indult brókercégként, amikor a kisbefektetők egyáltalán beleszagolhattak a tőzsde világába. Teljesen egyedi rendszerével vívta ki ezt az elismerést és azóta bankként is üzemel. Érdemes utánaolvasni- én megtettem és nem is mondok rájuk semmi rosszat! A Néveri Árpád magyar kapcsolattartó pedig mindenben segít, amit szerettem volna. Maximálisan korrekt! Na mármost ilyen presztízsű céggel nem szerződhet le akárki. A kezelt számlás szolgáltatók közül magasan a Perfecto FX a legjobb- Ezt nyugodtan cáfoljátok, mert kíváncsi vagyok a többi versenyzőre is!:) A QXXl leszerepelt az emberek előtt, ilyen banális hiba a Perfecto rendszeréből adódóan eleve meg se történhet!
Értem, hogy sokan hezitálnak, tegyék, tegyétek - de most olvastam a kezeltszamla.blog.hu n, hogy egy friss befektető hétfő óta +9% ot keresett!!!! Ez magáért beszél- biztos jókor szállt be, de a lényeg a lényeg! Nézzétek meg Ti is a bejegyzést! Én is + os vagyok.... AMúgy kockázatos lenne egy holdséta, azonban elérhető áron az elsők között lennék! .... :D