Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: mennyi idő a regisztráció

MrFuLL Előzmény: #467608

Hmm a 10% esély akkor elég kevésnek mondható nem? :) Tényleg nagyon reménykedem és hiszem azt, hogy ez működhetet éves távlatokban. Nekem nincs cégem semmi másom, csak egy hétköznapi állásom amiből legálisan becsületes módon adózva tudom keresni a kis pénzemet. Amikor hallottam ezekről a lehetőségekről nagyon megörültem, hisz ismerősöm rengeteg van olyan is akik nagyobb összegeket tudnának betenni. Tehát nekem ez óriási lehetőség, és ha 4-5 év alatt ki tudnék belőle venni 10-15 millát akkor úgy érzem megoldódna az életem teljes mértékben. Persze nem célom abbahagyni, ekkora tőkével már sok mindent lehet kezdeni. Szerencsére összeismerkedtem egy sráccal aki közgazdász és befektetési szakon végzett, így az ő tanácsai alapján fogom meghozni a jövőbeni befektetéseimet. Lesz majd egy nagyobb összegű "örökségre" lehetőségem kb 2015 körül - persze csak ha a maják kamuztak ugye :D - de addig is akarok kezdeni valamit és nem pazarolni az éveket.

"1. Rendkívül kiemelkedő hozamot ígérnek, talán túlzottan is kiemelkedőt. Ha van ilyen a világon, biztosan vannak mások is, akik ezt utánuk tudnák csinálni, akár hivatalosan bejegyzett befektetési alap keretében is, olyan védelemmel, mint itthon a beva. De nincs ilyen."

Igen ezt én is adom, hogy olyan nincs elvileg hogy mindig nyernek. De elvileg van ilyen rendszer, ha gondolod megmutatom! Nem vagyok tagja, szóval nem házalni akarok! :D

"2. Ha mégis igaz, hogy ilyen hozam elérhető egy szakértők által kezelt rendszerben, viszonylag kis kockázattal, akkor nem kellene ennek ilyen cégér, még jutalékos rendszer sem."

Erre azt mondom, hogy ezek a Quantumosok magyarok és Perfectosok is. Tehát ők nem igazán tudnának ugrálni külföldön, mi vagyunk a célközönségük.