Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: jh

#473743 big-ebuy Előzmény: #473741

olvastam vmelyik könyvbe a politikusoknak muszáj,hazudni éppen a lenti okok miatt,mert a pánik kegyetlen lenne,usa kamatja mutatja mekkora a gáz,na meg a időtáv is amire szánják..eu meg szintén szakadék szélén,csak titkolják

erőltetett menet van

#473741 banyaiz Előzmény: #473736

Bevallanák, hogy a helyzet drámai. Ez alatt vajon mit ért. Az nem elég dráma, hogy tulajdonképpen egy eur zóna tag lélegeztetőgépen van, és a többi déli eur tag is dögrováson?

Összedobtak nekik egy 500-700 milliárd eur mentőalapot, ecb is aktívkodik stb.

Ezen kívül vajon még mivel lehetne fokozni a drámát, és mit kellene bevallani? Rendezzenek neki egy összeomlást, aztán oldják meg, hogy olcsón vegyen eur-t és részvényeket közben? Ravasz fiú ez a Rogers papa.:)

#473736 big-ebuy Előzmény: #473735

Talán 2013-ban vagy 2014-ben kialakulhat pánik a piacokon, de nem idén, véli a guru. Rogers azt is elmondta, hogy ha az európai vezetők bevallanák, hogy a helyzet drámai, és a bankoknak valamint a részvényeseknek hatalmas veszteségeket kellene elszenvedniük, az súlyos összeomlást okozna a piacokon. Akkor azonban Rogers annyi eurót és részvényt vásárolna, amennyit csak tud, de valószínűleg nem ez történik majd, tette hozzá a guru.

Rogers nem tartja sokra a mostani európai egyeztetéseket, hiszen az elmúlt két évben szinte hetente ültek össze európai vezetői. A mostani cél a guru szerint az, hogy valahogy kihúzzák a francia választásokig, ezért Rogers egészen addig nem foglalkozik a csúcstalálkozókkal, amíg az európai vezetők valódi megoldást jelentő döntéseket nem hoznak meg.

igazság benne van,a irány nincs

Re: ds

#473717 big-ebuy Előzmény: #473715

én olyan hosszúra nem tervezek 15 minen dolgozok,max jósolok előre...de nem játszom meg

pénzáramlást nézve,1hírrel bármikor kirobbanthatják a ellenkezőjét is,lefelé,lutri

Re: ds

#473710 big-ebuy Előzmény: #473707

én zártam,basszák meg,de nem lesz hosszú életű long sztem

1321környékéig jöhetnek jobb vállal 1h nézve

bux meg pff ,lutri