olvastam vmelyik könyvbe a politikusoknak muszáj,hazudni éppen a lenti okok miatt,mert a pánik kegyetlen lenne,usa kamatja mutatja mekkora a gáz,na meg a időtáv is amire szánják..eu meg szintén szakadék szélén,csak titkolják
erőltetett menet van
olvastam vmelyik könyvbe a politikusoknak muszáj,hazudni éppen a lenti okok miatt,mert a pánik kegyetlen lenne,usa kamatja mutatja mekkora a gáz,na meg a időtáv is amire szánják..eu meg szintén szakadék szélén,csak titkolják
erőltetett menet van
nagyon kevés a mentő csomag.. Elkerülhetetlenek a folyamatok..
Bevallanák, hogy a helyzet drámai. Ez alatt vajon mit ért. Az nem elég dráma, hogy tulajdonképpen egy eur zóna tag lélegeztetőgépen van, és a többi déli eur tag is dögrováson?
Összedobtak nekik egy 500-700 milliárd eur mentőalapot, ecb is aktívkodik stb.
Ezen kívül vajon még mivel lehetne fokozni a drámát, és mit kellene bevallani? Rendezzenek neki egy összeomlást, aztán oldják meg, hogy olcsón vegyen eur-t és részvényeket közben? Ravasz fiú ez a Rogers papa.:)
Talán 2013-ban vagy 2014-ben kialakulhat pánik a piacokon, de nem idén, véli a guru. Rogers azt is elmondta, hogy ha az európai vezetők bevallanák, hogy a helyzet drámai, és a bankoknak valamint a részvényeseknek hatalmas veszteségeket kellene elszenvedniük, az súlyos összeomlást okozna a piacokon. Akkor azonban Rogers annyi eurót és részvényt vásárolna, amennyit csak tud, de valószínűleg nem ez történik majd, tette hozzá a guru.
Rogers nem tartja sokra a mostani európai egyeztetéseket, hiszen az elmúlt két évben szinte hetente ültek össze európai vezetői. A mostani cél a guru szerint az, hogy valahogy kihúzzák a francia választásokig, ezért Rogers egészen addig nem foglalkozik a csúcstalálkozókkal, amíg az európai vezetők valódi megoldást jelentő döntéseket nem hoznak meg.
igazság benne van,a irány nincs
aha, értem..
Ez jó, ellentétesen..))
este megy ellentétesen is,reggel fél 8,8kor jönnek a angolok oszt trédelik
lehet, hogy igazad lesz, forint már fickóskodik...
Majd holnap röppenünk...hambiék is ledolgozták a -1% ot.
eddig nagy öröm nincs, eur/usd téren, pedig a hír már kint van egy ideje...
No lehet megen örülni:
http://www.portfolio.hu/gazdasag/elorelepes_az_unios_csucson_indulhat_az_esm.162177.html
http://index.indavideo.hu/video/Birger_Schfermeier_2
2:10perces mondat lényeges!!!!
én olyan hosszúra nem tervezek 15 minen dolgozok,max jósolok előre...de nem játszom meg
pénzáramlást nézve,1hírrel bármikor kirobbanthatják a ellenkezőjét is,lefelé,lutri
én zártam,basszák meg,de nem lesz hosszú életű long sztem
1321környékéig jöhetnek jobb vállal 1h nézve
bux meg pff ,lutri