Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: ds

#473640 Euroman Előzmény: #473634

Japán 3-ik napja minuszos zárás, előtte is alig emelkedett, így esni sem nagyon fog szvsz...usa ma harmadik minuszos nap, holnap reggel már plusszos futik....

#473637 Frontin Előzmény: #473634

Kíváncsi vagyok a szokásos nap végi felkötés ma is megérkezik e? Richterrel már most próbálnak kozmetikázni.

#473636 rbbj11 Előzmény: #473630

sztem pont forditva. Ezuttal ho végi profitrealizálás lesz, ennek látjuk az elsö napját.

#473634 BudFox Előzmény: #473622

majd holnap...az éjjeli Japán esésre, ázsiai esésre holnap megnézzük lefele megint..talán akkor elindul

#473630 gilgalad Előzmény: #473620

Hali Mindenkinek,

Én tartok a hó végi karbantartástól, ezért ma zártam. Esetleg holnap ugyanekkor újra nyitom.

Üdv.

#473622 Frontin Előzmény: #473620

Mol-t nagyon tartják egyelőre, az emelkedő trendvonalán csücsül, jó lenne ha letörné a 19K-t markánsan. Otp közben megnyekkent, persze nap végéig még simán visszahúzhatják.

#473620 BudFox Előzmény: #473611

talán most kapott egy kis lendületet lefelé...a baj csak az hogy OTP -n kívül semmiben sincs forgalom...még tartják a longosok ezt jelenti ez...

majd ha sérül az alsó trendvonal...na akkor majd tömegével fogják eldobálni.

#473616 BudFox Előzmény: #473614

a BÉT még mindig elég optimistán tartja magát...gyakorlatilag a pénteki záró szakasz előtti emelkedés, szintjén vagyunk...

tehát mintha a világon semmi esés nem is történt volna a mai napon..

elképesztő...miben reménykednek még az emberek ?

#473614 Frontin Előzmény: #473611

Szerintem esélyes hamarosan egy nemzetközi hangulatromlás. Múlt héten a Marketwatch-on olvastam egy tök jó cikket egy elemzőtől, bírom a fazont, elég jó meglátásai vannak. Most is volt egy mondata amire érdemes figyelni, még ha félig-meddig közhely is:

"Be fearful when others are greedy. Be greedy when others are fearful. Others are decidedly not fearful right now. So you should be."

#473612 Fornit Előzmény: #473610

Ja, USA visszament a jan18-i szintjére, nálunk ez ma csak otp felfüggesztéssel menne...

Mondjuk nincs shortom, úgyhogy nekem mindegy, sajnos nem kötötték pénteken 980 fölé...

#473611 Waszeitung Előzmény: #473610

Pedig azt a rengeteg papírt vmikor el kell adniuk amit eddig megvettek...vagy majd 10e feletti Otinál lesz eladó? :D

Egy globál hangulatromlás lenne itt a gyógyír,az elmúlt hetekben túl nagy volt a lila köd..

#473610 Frontin Előzmény: #473602

Ja, csak ma Usa rárakta a szájféket, és nem akarják ralliztatni, nehogy kilógjon a lóláb. Azt viszont látni kell, hogy komoly eladói nyomásnak nyoma sincs egyelőre a béten.

#473601 Frontin Előzmény: #473593

Közben Otp mindjárt indul v.merre, úgy be van szűkülve 15 percesen mintha citromba harapott volna.

#473598 Frontin Előzmény: #473593

Ezen ne csodálkozz! Addig amíg nem minősítenek fel minket, és nem állapodunk meg mindenben az IMF-el, ne is számíts esésre! :-)

A görögök és a trojka közti megállapodás csúszása is csak arra jó, hogy majd megint tudjanak örülni egyet a semmire.