Japán 3-ik napja minuszos zárás, előtte is alig emelkedett, így esni sem nagyon fog szvsz...usa ma harmadik minuszos nap, holnap reggel már plusszos futik....
Japán 3-ik napja minuszos zárás, előtte is alig emelkedett, így esni sem nagyon fog szvsz...usa ma harmadik minuszos nap, holnap reggel már plusszos futik....
Kíváncsi vagyok a szokásos nap végi felkötés ma is megérkezik e? Richterrel már most próbálnak kozmetikázni.
sztem pont forditva. Ezuttal ho végi profitrealizálás lesz, ennek látjuk az elsö napját.
majd holnap...az éjjeli Japán esésre, ázsiai esésre holnap megnézzük lefele megint..talán akkor elindul
Hali Mindenkinek,
Én tartok a hó végi karbantartástól, ezért ma zártam. Esetleg holnap ugyanekkor újra nyitom.
Üdv.
Zártam a shortot 19467-en.
Mol-t nagyon tartják egyelőre, az emelkedő trendvonalán csücsül, jó lenne ha letörné a 19K-t markánsan. Otp közben megnyekkent, persze nap végéig még simán visszahúzhatják.
talán most kapott egy kis lendületet lefelé...a baj csak az hogy OTP -n kívül semmiben sincs forgalom...még tartják a longosok ezt jelenti ez...
majd ha sérül az alsó trendvonal...na akkor majd tömegével fogják eldobálni.
a BÉT még mindig elég optimistán tartja magát...gyakorlatilag a pénteki záró szakasz előtti emelkedés, szintjén vagyunk...
tehát mintha a világon semmi esés nem is történt volna a mai napon..
elképesztő...miben reménykednek még az emberek ?
Szerintem esélyes hamarosan egy nemzetközi hangulatromlás. Múlt héten a Marketwatch-on olvastam egy tök jó cikket egy elemzőtől, bírom a fazont, elég jó meglátásai vannak. Most is volt egy mondata amire érdemes figyelni, még ha félig-meddig közhely is:
"Be fearful when others are greedy. Be greedy when others are fearful. Others are decidedly not fearful right now. So you should be."
Ja, USA visszament a jan18-i szintjére, nálunk ez ma csak otp felfüggesztéssel menne...
Mondjuk nincs shortom, úgyhogy nekem mindegy, sajnos nem kötötték pénteken 980 fölé...
Pedig azt a rengeteg papírt vmikor el kell adniuk amit eddig megvettek...vagy majd 10e feletti Otinál lesz eladó? :D
Egy globál hangulatromlás lenne itt a gyógyír,az elmúlt hetekben túl nagy volt a lila köd..
Ja, csak ma Usa rárakta a szájféket, és nem akarják ralliztatni, nehogy kilógjon a lóláb. Azt viszont látni kell, hogy komoly eladói nyomásnak nyoma sincs egyelőre a béten.
Eddig csak egy irányt ismert...
Közben Otp mindjárt indul v.merre, úgy be van szűkülve 15 percesen mintha citromba harapott volna.
Shortoskirázás megvolt,most már jöhetne a másik oldal is! :D
Ezen ne csodálkozz! Addig amíg nem minősítenek fel minket, és nem állapodunk meg mindenben az IMF-el, ne is számíts esésre! :-)
A görögök és a trojka közti megállapodás csúszása is csak arra jó, hogy majd megint tudjanak örülni egyet a semmire.
Felfelé 2-3x jobban szoktunk röppeni mint kilföld,lefelé pedig alulteljesítünk! :D