Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: Holnap pör! Ítélet lesz!

#473910 Zotya32 Előzmény: #473832

Ők megúszták... :)

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (székhely: 1013 Budapest, Krisztina körút 39.) (Felügyelet) által – egyes, [az A Nyrt.] dematerializált törzsrészvényeire […] ([A] részvény) a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) végrehajtott ügyletkötések vonatkozásában – lefolytatott piacfelügyeleti eljárás során Dr. Szász Károly, a Felügyelet elnöke felhatalmazása alapján az

alábbi h a t á r o z a t o t hozom.

A T. Norbert (Budapest) (Ügyfél) által – [egy társaság] meghatalmazottjaként – 2010. [T1 és T2] napján, továbbá 2010. [T3] napján [az A] részvényre kötött tőzsdei tranzakciók kapcsán – bennfentes kereskedelem, illetve piacbefolyásolás megvalósulása gyanújának vizsgálata

tárgyában – lefolytatott piacfelügyeleti eljárást T. Norberttel szemben intézkedés alkalmazása nélkül lezárom.

http://www.pszaf.hu/data/24215281/keksz_6204031.pdf

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének PJ-III-50011/2011. számú (anonimizált) határozata B. Miklós Sándorral szemben piacfelügyeleti eljárás intézkedés alkalmazása nélkül történő lezárásáról

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (székhely: 1013 Budapest, Krisztina körút 39.)(Felügyelet) által – egyes, [az A Nyrt.] dematerializált törzsrészvényeire […] ([A] részvény) a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) végrehajtott ügyletkötések vonatkozásában – lefolytatott piacfelügyeleti eljárás során Dr. Szász Károly, a Felügyelet elnöke felhatalmazása alapján az

alábbi h a t á r o z a t o t hozom.

A [T. Norbert (Budapest)] által – [egy társaság] meghatalmazottjaként – 2010. [T1 és T2] napján, továbbá 2010. [T3] napján [A] részvényre kötött tőzsdei tranzakciók kapcsán – bennfentes kereskedelem, illetve piacbefolyásolás megvalósulása gyanújának vizsgálata tárgyában – lefolytatott piacfelügyeleti eljárást B. Miklós Sándorral (Budapest) (Ügyfél)

szemben intézkedés alkalmazása nélkül lezárom.

http://www.pszaf.hu/data/24215279/keksz_6204124.pdf

Az Igazgatótanács tagjai: Dr. Tóth Péter, elnök

Árki Tamás

Boross Gábor

Buczi Miklós Sándor

Dr. Jeszenszky Zoltán László

Dr. Móré Attila

Dr. Sárhegyi Zoltán László

#473832 Sly-- Előzmény: #473826

Értelme nincs sok tőzsdére hozni az ilyen cégeket, ha kereskedni nem lehet velük, mert üres a könyv.

Ez most a Phy-ről nem mondható el, csurig a könyv, csak épp kötés nincs.

#473826 Zotya32 Előzmény: #473721

" A papír a tőzsde egyik "alvó" részvénye: az utolsó kötés 2010 júniusában 1.120 forinton született. Azóta nem volt kötés a részvényre."

http://gazdasagiradio.hu/cikk/73700/

írja a gr... bizony, egy jó cég papírjait nem szokták kiosztani a kisbüfiknek, csak a sz*rokat, lásd phyl.

#473734 Zotya32 Előzmény: #473721

2 nap és 100 éves a Phylaxia név.

ha még tp lenne az elnök, elmondhatná, hogy 2 éve még a névérték nyolcadán volt az árfolyam, és most meg a névérték 112%-án.... :))

azt meg mi tesszük hozzá, hogy közben meg elloptak 7 milliárdot...

#473414 Zotya32 Előzmény: #473411

keg van nekem is, abban még lehet vmi, ha felhagynának a mutyival. amíg nincs alaptőke-csökkentés, él a remény... bár szerintem arra is ez vár, de hátha csoda történik...

#473411 macika Előzmény: #473404

elcit nagyon sajnálom

nagyon hiszékeny volt, de hát ilyen a jelleme

talán most kezd kinyílni a szeme, szegény még a humetben és a humet pbc-ben is benne volt nyakig

most meg a kegben is ,

miért kérdem én???

#473405 Zotya32 Előzmény: #473401

Most olvasom. Kéne szervezni egy Révay-s találkozót... vihetnénk magunkkal 1-2 NAV-os ellenőrt, meg pár rendőrt is, meg egy rabomobilt nekik... :))

#473404 Zotya32 Előzmény: #473401

csodálkozol? átverték őt is... lehet, igaza van, ideje lenne vmi botrányt csinálni... újságírók is kerülik a témát, nem is értem a napi, meg a hvg miért nem száll rá ezekre a cégekre... miért jó az nekik, hogy a bét tele van szeméttel?

#473401 macika Előzmény: #473397

elci már odaláncolja magát, remélem nem a -12 fokban a 100 éves csontvázban

#473394 Zotya32 Előzmény: #473371

Hali!

Rég jártál erre... Én már nagyon nem hiszek ebben. Már az ltp-s pénzemet várom, az jövő ilyenkorra lesz, abból otp (hacsak nem száll el 10k-ig , mert akkor short... :)) ) és ezeket a tolvaj-genya-maffia-papírokat örökre elfelejtem. Jövő februárig tartom a 40k-t, vagy ha netán közben vmi isteni csoda folytán erősödne a phylaxia akkor eladom 70-100 ft között, nem érdekel már mennyit buktam rajta, majd visszahozom mással néhány év alatt.

Amúgy meg szívből kívánom a Tóth "úrnak", meg a Matyók "úrnak", hogy vagy börtönbe kerüljenek, vagy üsse el őket a nagy sárga, de úgy hogy hátralévő életüket nyomorékként, másokra utalva kelljen élniük...

És üzenem a hozzátartozóiknak is, hogy "büszkék" lehetnek az apjukra, férjükre... Ahogy Kuncze mondaná: tolvajbanda!

#472875 kerikoma Előzmény: #472695

Hát a ceva ezzel csak jól járt:( Mondjuk én nem is számítottam ez miatt nagy emelkedésre...

Viszont 27-en szépen betámasztották, legalábbis amíg láttam...

#472695 Sly-- Előzmény: #472661

Én folyamatosan próbálkozom, de állandóan server error.:-(

Szóval a sokéves perköltségre sem elég ez a 43 millió+kamat, nem hogy nyert ügy lett volna, ceva fél zsebből kifizeti és nyert 10-en valahány évet.

#472694 Zotya32 Előzmény: #472686

ez van; remélhetőleg még egy speka kör lesz benne, ott ki kell szállni, elkönyvelni a bukót. Többet legalább nem kell hallgatni, hogy ceva-per... még jó hogy kikaparta a szekrényből...

pár milliába csak belekerült a cevának, hogy letornássza a fizetendő díjat...

azt nem értem mitől módosulhat az összeg... ráadásul lefelé... de ebben az országban minden így működik, zsírozzák a pénz útját erősen...