Ilyen világ ez.... küldök privit gmail-edre nézd meg
Ilyen világ ez.... küldök privit gmail-edre nézd meg
Ők megúszták... :)
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (székhely: 1013 Budapest, Krisztina körút 39.) (Felügyelet) által – egyes, [az A Nyrt.] dematerializált törzsrészvényeire […] ([A] részvény) a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) végrehajtott ügyletkötések vonatkozásában – lefolytatott piacfelügyeleti eljárás során Dr. Szász Károly, a Felügyelet elnöke felhatalmazása alapján az
alábbi h a t á r o z a t o t hozom.
A T. Norbert (Budapest) (Ügyfél) által – [egy társaság] meghatalmazottjaként – 2010. [T1 és T2] napján, továbbá 2010. [T3] napján [az A] részvényre kötött tőzsdei tranzakciók kapcsán – bennfentes kereskedelem, illetve piacbefolyásolás megvalósulása gyanújának vizsgálata
tárgyában – lefolytatott piacfelügyeleti eljárást T. Norberttel szemben intézkedés alkalmazása nélkül lezárom.
http://www.pszaf.hu/data/24215281/keksz_6204031.pdf
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének PJ-III-50011/2011. számú (anonimizált) határozata B. Miklós Sándorral szemben piacfelügyeleti eljárás intézkedés alkalmazása nélkül történő lezárásáról
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (székhely: 1013 Budapest, Krisztina körút 39.)(Felügyelet) által – egyes, [az A Nyrt.] dematerializált törzsrészvényeire […] ([A] részvény) a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) végrehajtott ügyletkötések vonatkozásában – lefolytatott piacfelügyeleti eljárás során Dr. Szász Károly, a Felügyelet elnöke felhatalmazása alapján az
alábbi h a t á r o z a t o t hozom.
A [T. Norbert (Budapest)] által – [egy társaság] meghatalmazottjaként – 2010. [T1 és T2] napján, továbbá 2010. [T3] napján [A] részvényre kötött tőzsdei tranzakciók kapcsán – bennfentes kereskedelem, illetve piacbefolyásolás megvalósulása gyanújának vizsgálata tárgyában – lefolytatott piacfelügyeleti eljárást B. Miklós Sándorral (Budapest) (Ügyfél)
szemben intézkedés alkalmazása nélkül lezárom.
http://www.pszaf.hu/data/24215279/keksz_6204124.pdf
Az Igazgatótanács tagjai: Dr. Tóth Péter, elnök
Árki Tamás
Boross Gábor
Buczi Miklós Sándor
Dr. Jeszenszky Zoltán László
Dr. Móré Attila
Dr. Sárhegyi Zoltán László
Értelme nincs sok tőzsdére hozni az ilyen cégeket, ha kereskedni nem lehet velük, mert üres a könyv.
Ez most a Phy-ről nem mondható el, csurig a könyv, csak épp kötés nincs.
" A papír a tőzsde egyik "alvó" részvénye: az utolsó kötés 2010 júniusában 1.120 forinton született. Azóta nem volt kötés a részvényre."
http://gazdasagiradio.hu/cikk/73700/
írja a gr... bizony, egy jó cég papírjait nem szokták kiosztani a kisbüfiknek, csak a sz*rokat, lásd phyl.
2 nap és 100 éves a Phylaxia név.
ha még tp lenne az elnök, elmondhatná, hogy 2 éve még a névérték nyolcadán volt az árfolyam, és most meg a névérték 112%-án.... :))
azt meg mi tesszük hozzá, hogy közben meg elloptak 7 milliárdot...
2012. január 11. - 13:20
880k átkötés
176 drb 880K
Rájöttem...
De azért köszi...
keg van nekem is, abban még lehet vmi, ha felhagynának a mutyival. amíg nincs alaptőke-csökkentés, él a remény... bár szerintem arra is ez vár, de hátha csoda történik...
elcit nagyon sajnálom
nagyon hiszékeny volt, de hát ilyen a jelleme
talán most kezd kinyílni a szeme, szegény még a humetben és a humet pbc-ben is benne volt nyakig
most meg a kegben is ,
miért kérdem én???
vagy, sztár ügyvédet megbízni....az esély nagyobb volna...szerintem
Most olvasom. Kéne szervezni egy Révay-s találkozót... vihetnénk magunkkal 1-2 NAV-os ellenőrt, meg pár rendőrt is, meg egy rabomobilt nekik... :))
csodálkozol? átverték őt is... lehet, igaza van, ideje lenne vmi botrányt csinálni... újságírók is kerülik a témát, nem is értem a napi, meg a hvg miért nem száll rá ezekre a cégekre... miért jó az nekik, hogy a bét tele van szeméttel?
elci már odaláncolja magát, remélem nem a -12 fokban a 100 éves csontvázban
Hali!
Rég jártál erre... Én már nagyon nem hiszek ebben. Már az ltp-s pénzemet várom, az jövő ilyenkorra lesz, abból otp (hacsak nem száll el 10k-ig , mert akkor short... :)) ) és ezeket a tolvaj-genya-maffia-papírokat örökre elfelejtem. Jövő februárig tartom a 40k-t, vagy ha netán közben vmi isteni csoda folytán erősödne a phylaxia akkor eladom 70-100 ft között, nem érdekel már mennyit buktam rajta, majd visszahozom mással néhány év alatt.
Amúgy meg szívből kívánom a Tóth "úrnak", meg a Matyók "úrnak", hogy vagy börtönbe kerüljenek, vagy üsse el őket a nagy sárga, de úgy hogy hátralévő életüket nyomorékként, másokra utalva kelljen élniük...
És üzenem a hozzátartozóiknak is, hogy "büszkék" lehetnek az apjukra, férjükre... Ahogy Kuncze mondaná: tolvajbanda!
1 biztosan lesz...
Lásd 176k
Hát a ceva ezzel csak jól járt:( Mondjuk én nem is számítottam ez miatt nagy emelkedésre...
Viszont 27-en szépen betámasztották, legalábbis amíg láttam...
Én folyamatosan próbálkozom, de állandóan server error.:-(
Szóval a sokéves perköltségre sem elég ez a 43 millió+kamat, nem hogy nyert ügy lett volna, ceva fél zsebből kifizeti és nyert 10-en valahány évet.
ez van; remélhetőleg még egy speka kör lesz benne, ott ki kell szállni, elkönyvelni a bukót. Többet legalább nem kell hallgatni, hogy ceva-per... még jó hogy kikaparta a szekrényből...
pár milliába csak belekerült a cevának, hogy letornássza a fizetendő díjat...
azt nem értem mitől módosulhat az összeg... ráadásul lefelé... de ebben az országban minden így működik, zsírozzák a pénz útját erősen...