Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Új "csúcs"

#472265 taresz Előzmény: #472256

Nem 22, és nem maca. Ha nemi identitásod valahol torzult, akkor megadom a telefonszámát.:)

Nekem más okból van meg.

#472231 rbbj11 Előzmény: #472221

a tapasztalatom az, hogy csak az tud ennyire nyugodt maradni ilyen helyzetben, akinek csak megtakarítása töredéke van megjátszva. Ebben az értelemben nem összehasonlítható a helyzeted az itteni "kesergőkkel"

#472229 Bendeguz Előzmény: #472227

Jó, látszik hogy értelmes, tanult ember, de a depresszióját most az iróniával burkolja.

#472227 Kissherceg Előzmény: #472208

végre nem a mély depresszió és öngyilok volt a fő mondanivalója a bejegyzésnek.. apró sikerek. :) Ettől még nincs igaza, de ennyi elég volt mára.. .:)

#472222 Elbuksz Előzmény: #472186

Herceg mindenkinek megvan a maga keresztje,ugye!!!!!! Engem a SLAMBUC készítése tanított meg az ALÁZATRA és a TÜRELEMRE!!!!

#472221 Bendeguz Előzmény: #472212

Keseregjek kicsit a gyászolók kórusával? Nekem is fáj a veszteség, de amíg csak virtuális, addig nem aggasztom magam. Hol van még a TBSZ számla lejárta? :)

#472208 Bendeguz Előzmény: #472186

Mi tetszett benne? Hogy szépen leoltott mindkettőnket? :D

Végül is igaza van, hülye vagyok hogy optimista vagyok. Mennyivel jobb volna, ha az ereimet vagdosnám :)

Ambrose BIERCE: BAGOLY-FOLYÓ ..

Van benne egy novella, ami arról szól kb, hogy egy pali eltölt egy éjszakát egy hotel szobába, amelynek az a híre, hogy reggelre megöli az ott alvót. Jön az este , és a sötétbe egyszer csak egy iszonyú kígyó szempár mered rá. Egyre fokozódó félelmében őrjöngve próbál menekülni, reggel holtan találják, összezúzott testtel. A szobában a holtestén kívül a kanapén egy kitömött kobra van .

A Te kitömött kobrád a veszteséged, az önmarcangolásod, félelmeid a további veszteségtől. Bírd ki valahogy reggelig úgy, hogy nem ölnek meg.!!! Elnézést ,hogy így kívülről adok tanácsot, anno átéltem én is.