Persze hogy nem :D
Komolyan megadnád, ha egy vérszomjas buzeráns volnék? Ejj... :D
Nem 22, és nem maca. Ha nemi identitásod valahol torzult, akkor megadom a telefonszámát.:)
Nekem más okból van meg.
én még azt is remélem, hogy egy 22 éves fitness maca és elhívhatom randizni :)))
még mindig jobb, mint egy hónapja...
a tapasztalatom az, hogy csak az tud ennyire nyugodt maradni ilyen helyzetben, akinek csak megtakarítása töredéke van megjátszva. Ebben az értelemben nem összehasonlítható a helyzeted az itteni "kesergőkkel"
Jó, látszik hogy értelmes, tanult ember, de a depresszióját most az iróniával burkolja.
végre nem a mély depresszió és öngyilok volt a fő mondanivalója a bejegyzésnek.. apró sikerek. :) Ettől még nincs igaza, de ennyi elég volt mára.. .:)
12 % kötvény hozamnál, míg vissza nem fizetik növekedés nuku! Sajnos.
Herceg mindenkinek megvan a maga keresztje,ugye!!!!!! Engem a SLAMBUC készítése tanított meg az ALÁZATRA és a TÜRELEMRE!!!!
Keseregjek kicsit a gyászolók kórusával? Nekem is fáj a veszteség, de amíg csak virtuális, addig nem aggasztom magam. Hol van még a TBSZ számla lejárta? :)
Mi tetszett benne? Hogy szépen leoltott mindkettőnket? :D
Végül is igaza van, hülye vagyok hogy optimista vagyok. Mennyivel jobb volna, ha az ereimet vagdosnám :)
Ambrose BIERCE: BAGOLY-FOLYÓ ..
Van benne egy novella, ami arról szól kb, hogy egy pali eltölt egy éjszakát egy hotel szobába, amelynek az a híre, hogy reggelre megöli az ott alvót. Jön az este , és a sötétbe egyszer csak egy iszonyú kígyó szempár mered rá. Egyre fokozódó félelmében őrjöngve próbál menekülni, reggel holtan találják, összezúzott testtel. A szobában a holtestén kívül a kanapén egy kitömött kobra van .
A Te kitömött kobrád a veszteséged, az önmarcangolásod, félelmeid a további veszteségtől. Bírd ki valahogy reggelig úgy, hogy nem ölnek meg.!!! Elnézést ,hogy így kívülről adok tanácsot, anno átéltem én is.