+2,67% Dax short bukó és Hybridbox nyerők lezárása után
+2,67% Dax short bukó és Hybridbox nyerők lezárása után
az volt, gondoltam túl nagy a veszélye a kimerülésnek több nap száguldás után: hosszú évek tapasztalatai alapján a funda nélküli limites rallik BET-en 3-4 napig szoktak tartani. Másrészt azt hittem, a névérték, mint mágikus szint is megfogja a pszichét.
De már dél körüli mozgás alapján sejtettem, hogy tévedtem, de nem szabad a mohóság csapdájába esni.
E-Star eladva 4905-ös átlaggal. Lezárt ügyletek: +2,49%
egyébként leütésben szeretnék zárogatni, mert azok akadnak rendszeresen, csak mindig megveszik őket és egyre magasabb aljak vannak, betöltetlenül maradt rések meg ilyenek :)
Igazad van, de az nem a startégiám, h. akármi történik, tartok egy rossz pozit. Eddig azt tartom esélyesebbnek, hogy lefordulás jön, ma viszont ha kikerülünk ellenállások fölé stabil mozgással, akkor sem TA alapon, sem fundásan (megy az EKB nyomda), sőt, most már szentimenttel sem indokolhatom a shortot, hisz nagyon rossz hírekre megyünk alacsony volatilitással felfelé.
Én óvatosabb lennék, akármire eshetünk. Obama tüsszent, Sárközyt meghajtotta a csigavacsora, vagy mittomén. Persze te tudod, nem akarok belepofpof...
Attól tartok, hogy ma ki lesz vágva néhány dax és bux short is. Nagyon nem látom, miért esnénk az elköv. pár napban. Bár, ahogy ez érlelődik bennem, lehet, épp a forduló jele. :)
Budapestiek figyelem!!!!
http://hircsarda.blog.hu/2011/01/30/16812_fizetett_hirdetes_30_db_hasznalt_busz_elado
Függetlenül az eddigi csevegéstől, megnéztem alaposabban a BUX-ot, és arra jutottam, hogy ha holnap is maihoz hasonló erős marad, akkor a 20.000-es szint visszatesztje olyan esélyessé válik, amikor nem látom értelmét, hogy azt ekkora shortban kivárjam, ezért csökkenteni fogom a kitettséget, és 20.000-nél majd visszanyitom. De még ott a HA.
"Én vállalom a Nyilasi-féle stratégiát az E-starban" - ez mit jelent?