tudnám hova tenni a havi 800-at a semmire :D
Mondj Nekem egy olyan érvet az elmúlt félévből ami miatt most bárki is venne. Lantos/Pataky-t ne mond, mert az olyan Nekem, mint ha Regős Bendegúzt szervezték volna be.
mindez nem változtat rajta, hogy 2007 óta a magyar piaqcnak gyakorlatilag befellegzett.
pepe, mi a gond?? Ha akarod, írd le privátban, ne itt provokálj.
Most is eljátszod a kezdők nótáját, közben pedig rutinos róka? vagy.
Egy ideje elszakadtunk a nemzetközi mozgásoktól, mióta a mnyp-ak nem vásárolják a kicsiket, azóta csordogálunk. ennyi a történet.
Hati shortra már nem is írok semmit.
Mi semmit nem fogunk emelkedni szinte, mire amcsik újra elkezdenek esni, aztán az majd minket is levisz, még lejjebb...
Ez a magyar valóság :)
Jó hétvégét!
ez a rv. egy fos. Mondjuk a többi is ugy szar, ahogy van, amit magyar piacon vettem. Es most a bux hatira is duhos vagyok, embertelen, hogy se ellenallasok, se semmi nem erdekli, ugy veszik, mintha soha tobbe ennyiert nem lehetne mar kapni...
Vicces azert, hogy a bet papirjainak 90%-a szenved a sarban, es molt, ricsit tépik, ill. a nullá közelebol nem nehez otp-nek emelkednie, szoval gyakorlatilag 2 papir alkotja a jelenlegi erteket es huzza a buxot. Ennyi a magyar tozsdeindex, ket papir ereje.
Tozsdezzetek magyarok! Csak hazait! Mert az annyira jo....remelem, felolvadunk az EU olvasztotegelyeben, mert sok haszna nincs, ha nem...
Ez esetben nagyon szexi volt, ha csak mutogatta. mi van neki.
Gondolom az E-Star és a bankok is kemény csatát vívnak az érdekeikért, ez lehet a csúszás oka. Amikor 1-2 napot mondtak így is gondolták,majd valamit szvsz újra kellet tárgyalni.
pakk bemutatót is tarthatott, hogy neki már megvan
Más nekem sem jut eszembe. Viszont ezzel ebben a helyzetben nem ér célt. És mért zárás előtt teszi ki?
Valamint ha van közeli jó hír, miért nem az elmúlt napokban szellőztették, amikor örömködés volt?
Biztos azt akarja elérni,hogy itt még gyűjtögessen.Lehet tud valamit meddig tart még ez az akciós ár.
Érteni nem értem, de tisztán látszik hogy manipulálják az árfolyamot, ha el akarja adni az 1700 darabját akkor küldje be és kész, ne szarakodjunk már. Végignéztem itt 12K-ról hogy harmadolódik a pénzem, aztán 4K-ról meg a nálam okosabbak, tapasztaltabbak meg szerencsésebbek itt napok alatt realizáltak majd 20% nyerőt, most meg megint nem engedik emelkedni ezt a szerencsétlen papírt. Nem tudom a céggel mi lett, az tuti hogy vannak változások ott is, főleg a kommunikációban, de a papír maga az úgy szar most ahogy van.
Bocsánat, már ki kellett írnom magamból, annyira idegesít már.
gondolom pont ez a célja... remélem, hogy legalább majd utólag megértjük...
Lehet , én vagyok a hülye értetlen , de valami sunyiság van ebben,hogy virít az 1700 darabbal.
Úgysem veszi meg a kutya se , és még azt is elijeszti, aki venne mondjuk 50 darabbot.
Ti értitek?