Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#470762 taresz Előzmény: #470733

Mondj Nekem egy olyan érvet az elmúlt félévből ami miatt most bárki is venne. Lantos/Pataky-t ne mond, mert az olyan Nekem, mint ha Regős Bendegúzt szervezték volna be.

#470747 rbbj11

mindez nem változtat rajta, hogy 2007 óta a magyar piaqcnak gyakorlatilag befellegzett.

#470733 pepe01 Előzmény: #470722

Most is eljátszod a kezdők nótáját, közben pedig rutinos róka? vagy.

Egy ideje elszakadtunk a nemzetközi mozgásoktól, mióta a mnyp-ak nem vásárolják a kicsiket, azóta csordogálunk. ennyi a történet.

Hati shortra már nem is írok semmit.

#470728 hAliG Előzmény: #470722

Mi semmit nem fogunk emelkedni szinte, mire amcsik újra elkezdenek esni, aztán az majd minket is levisz, még lejjebb...

Ez a magyar valóság :)

Jó hétvégét!

ez a rv. egy fos. Mondju…

#470722 rbbj11

ez a rv. egy fos. Mondjuk a többi is ugy szar, ahogy van, amit magyar piacon vettem. Es most a bux hatira is duhos vagyok, embertelen, hogy se ellenallasok, se semmi nem erdekli, ugy veszik, mintha soha tobbe ennyiert nem lehetne mar kapni...

Vicces azert, hogy a bet papirjainak 90%-a szenved a sarban, es molt, ricsit tépik, ill. a nullá közelebol nem nehez otp-nek emelkednie, szoval gyakorlatilag 2 papir alkotja a jelenlegi erteket es huzza a buxot. Ennyi a magyar tozsdeindex, ket papir ereje.

Tozsdezzetek magyarok! Csak hazait! Mert az annyira jo....remelem, felolvadunk az EU olvasztotegelyeben, mert sok haszna nincs, ha nem...

Re: Lám, lám...

#470718 Előzmény: #470713

Ez esetben nagyon szexi volt, ha csak mutogatta. mi van neki.

#470714 Primo Előzmény: #470709

Gondolom az E-Star és a bankok is kemény csatát vívnak az érdekeikért, ez lehet a csúszás oka. Amikor 1-2 napot mondtak így is gondolták,majd valamit szvsz újra kellet tárgyalni.

#470709 Előzmény: #470703

Más nekem sem jut eszembe. Viszont ezzel ebben a helyzetben nem ér célt. És mért zárás előtt teszi ki?

Valamint ha van közeli jó hír, miért nem az elmúlt napokban szellőztették, amikor örömködés volt?

#470703 Primo Előzmény: #470698

Biztos azt akarja elérni,hogy itt még gyűjtögessen.Lehet tud valamit meddig tart még ez az akciós ár.

#470702 Janicroft Előzmény: #470698

Érteni nem értem, de tisztán látszik hogy manipulálják az árfolyamot, ha el akarja adni az 1700 darabját akkor küldje be és kész, ne szarakodjunk már. Végignéztem itt 12K-ról hogy harmadolódik a pénzem, aztán 4K-ról meg a nálam okosabbak, tapasztaltabbak meg szerencsésebbek itt napok alatt realizáltak majd 20% nyerőt, most meg megint nem engedik emelkedni ezt a szerencsétlen papírt. Nem tudom a céggel mi lett, az tuti hogy vannak változások ott is, főleg a kommunikációban, de a papír maga az úgy szar most ahogy van.

Bocsánat, már ki kellett írnom magamból, annyira idegesít már.

#470698 Előzmény: #470689

Lehet , én vagyok a hülye értetlen , de valami sunyiság van ebben,hogy virít az 1700 darabbal.

Úgysem veszi meg a kutya se , és még azt is elijeszti, aki venne mondjuk 50 darabbot.

Ti értitek?