jönni is kár volt....lehet menni É-Koreába nagykövetnek....
jönni is kár volt....lehet menni É-Koreába nagykövetnek....
Meglepő magyar témával foglalkozik a Wall Street Journal egyik publicistája. A kiindulópont a jegybank függetlensége, de Matthew Dalton Simor András és Orbán Viktor szembenállásának kapcsán visszanyúl a múlba és azt firtatja, a jegybank mennyire hozott helyes döntéseket az elmúlt években. Nos, a publicista szerint Orbán kritikái sokszor helytállóak.
Kellett az óvatosság ma a shortokkal. Ekkora SC-re azért nem számítottam, túl korán zártam az OTP longot.
Azért a világ gondjai még nem oldódtak meg, nálunk meg főleg nem.
Vagy két hete nincs BUX shortom, stop zárta. Daytradelek.
Meg van még a Bux shortja?
zsiguli?
:))
A MOLlal oroszokat fizették ki, csak cserébe még nem tudjuk, hogy mit kapunk.
Sorra jönnek ki a jó hírek a világban. A piacok örömködnek, a félelmeket és a palacsintákat visszatolták a szőnyeg alá. Senki nem foglalkozik most a recesszióval és a leminősítésekkel.
Ordít a short, de azért csak óvatosan. Még benne van a pakliban egy durva short covering, az előszele már tegnap látszott.
Tegnap az EP-ben nem dőlt el semmi. Mindenki szerepet játszott, baromi nagyokat csúsztatott és hazudott. Talán csak vörös Danny játszotta kissé túl a szerepét. Magyar részről van némi verbális kompromisszumkészség, de egyelőre csak a duma megy. Úgyhogy ma valószínűleg követjük a kinti mozgásokat.
benne vagyok, ismersz :)
A Mol-t még azért nem temetném. A manyup az egyértelmű.....
Matolcsynak rég a fejét kellett volna venni."
Amig ott van pajzsként használható, ő céltábla és pótolható:-)
ATV-n a politológus diplomáciai sikerről beszél. Vitya szerint fantasztikus nap volt a mai, soha ennyien nem érdeklődtek a magyar alkotmány iránt.
A piac is örömködött. Kicsit jobban is mint gondoltam.
Nos, ez nekem is fáj. Manyup, MOL vétel pl sztem is totál kudarc. Matolcsynak rég a fejét kellett volna venni.
Nem bánt senki(egyelőre). Személy szerint nem félek, viszont a gyermekeink jövőjét most éljük fel.
Schmitt volna pedig a legmegfelelőbb. Majd elhelyezne néhány frappáns nyelvújítási szót az új ötvenezresen.....
Lehet, hogy nem ő lesz , ha még beszól néhányat a sajtóban. Bár vsz csak azért mert beszólni mert érzi , hogy Tolcsy alatt inog a szék.
Nem szívem csücske, legjobb lenne Simor mandátumát meghosszabbítani , de hát annak az esélye 0.
Csak nehogy időközben Schmittet áthelyezzék a jegybank elnöki posztra, hogy ott gyakorolja tovább áldásos aláíró munkáját. :)