Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: A bolgár után német szál a Schmitt-ügyben

#470134 Euroman Előzmény: #470122

jönni is kár volt....lehet menni É-Koreába nagykövetnek....

Orbán jogosan hibáztatja Simort - írja a Wall Street Journal

#470129 kosami

Meglepő magyar témával foglalkozik a Wall Street Journal egyik publicistája. A kiindulópont a jegybank függetlensége, de Matthew Dalton Simor András és Orbán Viktor szembenállásának kapcsán visszanyúl a múlba és azt firtatja, a jegybank mennyire hozott helyes döntéseket az elmúlt években. Nos, a publicista szerint Orbán kritikái sokszor helytállóak.

http://ecoline.hu/makro/2012/1/19/Orban_RJ5W8B

Re: Ordít a short, de azért csak óvatosan

#470000 Arsene Lupin Előzmény: #469693

Kellett az óvatosság ma a shortokkal. Ekkora SC-re azért nem számítottam, túl korán zártam az OTP longot.

Azért a világ gondjai még nem oldódtak meg, nálunk meg főleg nem.

Ordít a short, de azért csak óvatosan

#469693 Arsene Lupin

Sorra jönnek ki a jó hírek a világban. A piacok örömködnek, a félelmeket és a palacsintákat visszatolták a szőnyeg alá. Senki nem foglalkozik most a recesszióval és a leminősítésekkel.

Ordít a short, de azért csak óvatosan. Még benne van a pakliban egy durva short covering, az előszele már tegnap látszott.

Tegnap az EP-ben nem dőlt el semmi. Mindenki szerepet játszott, baromi nagyokat csúsztatott és hazudott. Talán csak vörös Danny játszotta kissé túl a szerepét. Magyar részről van némi verbális kompromisszumkészség, de egyelőre csak a duma megy. Úgyhogy ma valószínűleg követjük a kinti mozgásokat.

Re: nincs cím

#469582 Rozsdáskilincs Előzmény: #469562

Matolcsynak rég a fejét kellett volna venni."

Amig ott van pajzsként használható, ő céltábla és pótolható:-)

ATV-n a politológus dipl…

#469579 Rozsdáskilincs

ATV-n a politológus diplomáciai sikerről beszél. Vitya szerint fantasztikus nap volt a mai, soha ennyien nem érdeklődtek a magyar alkotmány iránt.

A piac is örömködött. Kicsit jobban is mint gondoltam.

#469562 Sigorszky Előzmény: #469531

Nos, ez nekem is fáj. Manyup, MOL vétel pl sztem is totál kudarc. Matolcsynak rég a fejét kellett volna venni.

#469531 taresz Előzmény: #469476

Nem bánt senki(egyelőre). Személy szerint nem félek, viszont a gyermekeink jövőjét most éljük fel.

#469493 Sigorszky Előzmény: #469487

Schmitt volna pedig a legmegfelelőbb. Majd elhelyezne néhány frappáns nyelvújítási szót az új ötvenezresen.....

#469487 banyaiz Előzmény: #469478

Lehet, hogy nem ő lesz , ha még beszól néhányat a sajtóban. Bár vsz csak azért mert beszólni mert érzi , hogy Tolcsy alatt inog a szék.

Nem szívem csücske, legjobb lenne Simor mandátumát meghosszabbítani , de hát annak az esélye 0.

Csak nehogy időközben Schmittet áthelyezzék a jegybank elnöki posztra, hogy ott gyakorolja tovább áldásos aláíró munkáját. :)