meddig tartod még? nem elég rajta -3500 pont?
http://www.portfolio.hu/vallalatok/kiosztottak_a_2011_ev_befektetoje_elismereseket.162025.html
Ha ennek lenne valami aranymálna díja is, azt tuti én kapnám...
Légyszi vegyél már némi telkót! :)
Szeretném, ha visszajönne értem a mocsok még az osztalék rally előtt!
szerinted? Mi frásztól menne úgy a BUX , mint a meszes, ha nem BUX shortban ülnék...
De tényleg, amióta megnyitottam egyedül talán tegnap esett egy marginálisat, napi 2%-okkal emelkedik.
csak nem mindegy, h. 10 Ft-ról 100-ra rallizik, vagy 100-ról 1000-re...
régóta bennülök a két ropiban én is, most tanultam nem olyan rég a "matgabfaktort"
fel a fejjel, lesz it még rally..:)
a frászt, csak zártam annak idején a shortom nyerőben, de aztán túl korán újranyitottam, feljebb, de nagyon nem annyival feljebb, mint kellett volna.
"topicban elkezdett tradek" blogban követheted, hol nyitottam, zártam.
A karmáról annyit, h. vonzás törvénye. Ha negatívra gondolsz állandóan, be is vonzod azt.
óh ezeket már régen vettem, amikor még jók voltak ezek -jobbak, mint az otp...
mazochista vagy, ha olyan részvényeket veszel, minnt amilyet én is tartok magamnál...
Kicsit olyannak érzem magam, mint James Dean autója...
pedig ezek tuti nyerő papírok....matgab te is minek veszel ilyeneket? Miért nem otépét?
miért nem azt mondtad, hogy te már longban ülsz??
Amúgy valahogy egyszer nagyon mákos leszek az életben, ha a szerencse -szerencsétlenség egyszer kiegyenlítődik az életben... Csak remélem nem majd 70 évesen...
Kiadtam a garázsomat.
következő hónapban megyek a bérleti díjért, nézem nincs az autó a srácnál... Mondom mi történt?
Hát -mondja- 2 héttel azután, hogy megvette az autót hátulról úgy belementek, hogy totálkáros lett az autó... Erre kölcsönadta a garázst a haverjának, hogy használja, amíg nem lesz autója...
Nem fogjátok kitalálni: 2 hét múlva azt is külföldön rommá törték...
Van valami rossz karmám úgy látszik...
a free meg a pflax nekem is éget a kezem, estarral is ki vagyok tömve rendesen..
mikor zárod már a buxot? Most már kénytelen leszek elekzdeni zárni a shortjaimat, ha eddig húzod...
Gyönyörű volt ez a mai nap...
BUX shortomra emelkedett a határidő 2,72%-ot (most már 13%-ot mióta kb 1 hete megnyitottam)
miközben a FLAX-om esett 4,17%-ot,
a Freesoftom: 7,05%-ot, és
a (maradék) E-starom 0,85%-ot...