pont a lokális csúcson adtad el?
utólag tudnék most okoskodni, de mint tudjuk, a:
http://m.blog.hu/pu/puyol5/image/pic_gg_kismalac_00003394.jpg
:)
én azt már eladtam 5040-nél, egist vettem helyette 16200 és alatta
Ne is mondjátok...!
Nem , eleinte nem a saját számlámon tőzsdéztem, hanem egy haverom számláján, ott vettem először 1200-on Matávot, és 15.000-en Antenna Hungáriát...
Akik úgy két-három hete a faktor erejét kérdőjelezgették a bux1212 kapcsán... hát ideje lenne mea culpát gyakorolniuk a bővítés utáni durván 1800-1900 pont után...
az is lehet, hogy családi átok. esetleg próbáltad valakinél, akivel nem állsz rokonságban? tényleg nem szeretném elviccelni a dolgot, nehogy félreértsd. de valahol mégis nagyon paranormális és érdekes ez az egész faktor hatás...
igen, az RFV anyám neve alatt fut...
Ne tudok írni, ha internal server error van, ezért késett a bejelentési kötelezettségem...
részvétem :(
olyat próbáltál már, hogy valaki más (barátnő, unokatesó, szomszéd) számlájára fizeted a pénzt és ő vásárol helyetted? vajon ott is büntet a faktor?
Mindig csak ámulok-bámulok, mennyire megbízható vagy májsztró! Sajnálom a dolgot :(((
Ma kell megtudnunk a 10% után?? :))
Matgab, neked azonnali bejelentési kötelezettséged van! :)))
Ez nem jött be. Ahogy mondtam, el fog szállni, ma el is szállt, sokat nem kellett rá várni
pénteken Estar pakk felének eladása 4200-ig... Ma 5000-en zártunk...no comment.
Formám a régi.
amíg a többiek emelkedtek, mi akkor is estünk. Ha a többiek is elkezdenek esni, akkor mi tovább fogunk esni.
Amíg nincs az IMF-fel megállapodás, csak tárgyalások, addig nyomást akarnak ránk gyakorolni és addig esni is fog.
Ha megint elmegy az IMF-akkor zuhanni fogunk.
mondtam, h. nyersz vele. Mivel én is shortoltam. De most túlzásba vitted, és én is kiszálltam. :)
Szóval bux el fog szállni
:)
itt aki nem figyel a kicsavart kérdésekre,párbeszédre ebben a topikban,könnyen azt sem tudja egy idő után,miről is beszélnek:)