Milyen hír?
Agyon-vissza keresem, de semmi 4e Ft/db. hírt nem találok sehol.:-(
Belinkelnéd?
Milyen hír?
Agyon-vissza keresem, de semmi 4e Ft/db. hírt nem találok sehol.:-(
Belinkelnéd?
én 350-en eladtam ami volt, úgyhogy már csak pislogok és néha lehajtom a fejem...
Na, az gyönyörű lenne... :-/ De sajnos reális lehetőség, hogy el akarják adni, mert kell a lóvé.
Olajat találtak az Alföldön...semmi komoly.
Vagy felverik az árat eladás előtt mert piacra akarja dobni viktor a 20% ot,mert máshonnan nem lesz zseton.
felvásárolják? Mi történt?
A rés betöltve.
Ezt a mondatot ma mégegyszer le szeretném írni ebben a topicban :))
Nincs sok hátra a fenti résből:
17.810 a teteje
Mindjárt meglehet.
Vettem egy kicsit 17K-n. Mert kezdett meglódulni. Erre mit látok? Ugyanazt, mint az E-STAR-nál. Azonnal (azóta is) folyamatosan pakolják az eladói oldalt....!
Az OTP-t még eladtam kis haszonnal, 2 perc múlva feltámadt. Úgy néz ki Matgab a barátom lesz.....:)
áh, félrenéztem..17400ról 17046-ra, de már visszahozta..nem érdekes.
Szóval a cég nem bóvli, de az egyik fő tulajdonos igen. Hogy is van ez? :))
Tegnap büntit is kaptak oláhországban, egy kicsit elsikkadt ez a hír a pozitívumok közt.
És akkor azt mondják milyen gonoszok ezek a hitelminősítők.:)
Jogos! :D
Fitch: a MOL megtarthatja "befektetésre ajánlott" besorolását
Fitch: a MOL megtarthatja "befektetésre ajánlott" besorolását
"Nem érinti Magyarország szuverén adósbesorolásainak nemrégiben bejelentett leminősítése a Mol osztályzatait, a magyar olajipari cég pénzügyi helyzete szilárd - közölte kedden Londonban a Fitch Ratings. A MOL így megtarthatja befektetésre ajánlott minősítését - írja
az MTI. "
Még szerencse, mert különben ki venné meg a kormány pakkját, ha szükség lenne rá.:)
:S
Nekem a reggelről bennfelejtett shortom teljesült 17200 felett. El is felejtettem.
-130 pontban stoppoltam.