Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Könyv

#468599 Sumerologo

Add el 10-esével, 20-asával.......arra harapni fognak....nem gúnyból mondtam, keserűségből....

Re: Könyv

#468588 Sumerologo Előzmény: #468583

Már "csak" ~ 8 : 1 az arány

8 4700 4750 302

11 4699 4799 50

20 4695 4800 500

17 4693 4810 5

69 4691 4819 26

Re: Lám, lám...

#468561 Muskatli Előzmény: #468517

az az 500 db-os eladó ott 4820-on jó érzékkel rendelkezik. úgy tűnik, hogy valamiért tartani akarja az árat.

az utóbbi hetekben minden napom úgy ér véget, hogy azzal biztatom magam, hogy még egy nappal közelebb kerültünk az OTP-s hitelhez... mostmár tényleg rohadtul jöhetne a hír, h aláírták...

bízom abban is, hogy a múltkori woodos nagyobb vevő az előétel után ebédelni is fog még egy jót... :) hátha ő is csak az OTP-s hírt várja...

azt nyilatkozta a cég korábban, hogyha az otp hitel meglesz, akkor azzal elegendő forrás lesz a teljes romániai beruházás véghezviteléhez. ha meglesz a hitel, akkor a komfortérzetem jelentősen javulni fog.

Re: Lám, lám...

#468556 hAliG Előzmény: #468517

Amcsik lassan azon a szinten vannak, ami a nagy cirkusz előtt volt...

Mi meg felezésben, harmadolásban.

Fa..a!

Re: George Pataki Székelyföld autonómiájáért szólalt fel

#468229 Arsene Lupin Előzmény: #468209

PR-ból nem él meg a cég. Hitel kellene nekik, minél előbb. Úgy néz ki, hogy a "napokban" aláírandó OTP-hitel is csak kamu volt. Esetleg Pataki lobbierejében bíznak.

#468226 Bendeguz Előzmény: #468209

Ha a PR maszlagot tolnák a képünkbe, akkor kicsit morcos volnék. Nagyon-nagyon-nagyon remélem, és bízom benne, hogy komoly munka folyik a háttérben és a csend csak ennek szól. Pataki nevét meg elrontottam, mert i-vel írja.

#468209 Kiss Zoltán Előzmény: #468198

Én nem kampányolásra gondoltam,csak végre valamire,ami PR munkára is utal!Amúgy igazad van!

#468205 Arsene Lupin Előzmény: #468198

Gondolom, a rendkívüli közgyűlésen részt fog venni. Előtte még lobbizhat itthon is és Romániában is. Persze hogy milyen eredménnyel, az kérdéses. Elég rizikós most a környezet.

#468198 Bendeguz Előzmény: #468194

Miért Erdélyben kéne neki kampányolni? Inkább a bankokkal enyelegjen a jó öreg Pataky :)

#468194 Kiss Zoltán Előzmény: #467905

Elolvastam az" infodat" tényleg le a kalappal Pataki úr előtt,hogy így kiáll a magyarság mellett! De ha már ott jár Zilah nagyon közel van,de Gyergyószentmiklós,Marosvásárhely sincs túl messze! Ez most tényleg csak egy" kis" PR munka lenne.

Re: nincs cím

#468034 hAliG Előzmény: #468028

Röhögnék, ha elmenne az áram, aztán nem tudná kivenni... és megvennék tőle.

Vagy ha laptopról nyomja, akkor meg fagyna le az oprendszere :)

Kíváncsi vagyok zárásra …

#468026 Sumerologo

Kíváncsi vagyok zárásra beállítják-e a mutyit? A tegnapi árfolyamot? 4680

Re: null

#467981 exmnbs1 Előzmény: #467938

várnék még arra utaló megjegyzést is, hogy mikor likvidálták Kassait akkor a cég betalicskázta a fedezetet és nem likvidálásról van (lesz) szó

Re: null

#467938 Bendeguz Előzmény: #467932

Kösz a linket! Bemásolom ide, hogy meglegyen az utókornak:

"Zavarosnak tűnik az E-Star sajátrészvény vásárlási és eladási terve. Lehet, hogy csupán átkötésről van szó, de az is elképzelhető, hogy a menedzsment a mozgásterét bővíti. Az elmúlt hetekben hektikus mozgások jellemezték a papírt, melyben néhány hónapos és több éves távlatban komoly növekedési potenciál van. De a piac immár a működési híreket várja.

A Tőzsdefórum az E-Star sajátrészvény-vásárlásokra vonatkozó közgyűlési javaslatairól kérdezte az Equilor vezető elemzőjét. Az igazgatóság ugyanis további 25 ezer darab részvény vásárlására kaphat felhatalmazást, ugyanakkor eladhatja azon részvényeket, amelyek nem szükségesek a menedzsment részvényopciós programjához. Miután a legfrissebb adatok szerint 88 ezer darab részvényre jogosultak a tagok a 2014 végéig tartó programban, ezért a jelenlegi 120 ezer darabos sajátrészvény-állomány nagyjából 22 ezer darabbal csökkenhet.

Meglehetősen zavarosnak tűnik első ránézésre ez a történet – vélekedett Kuti Ákos, mondván, csak tapogatózni lehet azt illetően, hogy milyen racionális indoka lehet a 25 ezres vásárlásra és a 22 ezres eladásra való együttes felhatalmazásnak. Az is lehet, persze, hogy csak egy átkötés előkészítése zajlik, melynek révén, szinten maradna a részvényállomány. De a körülbelül 20 ezer darabos eladói nyomás sem kizárható. Miként az sem, hogy mind a vétel, mind az eladás irányába való mozgásteret akar kialakítani magának a menedzsment.

Mint mondta, kevéssé tartja valószínűnek, hogy az új menedzsment spekulálna, vagy az árfolyam befolyásolást tartaná kiemelt célnak. Annál is kevésbé, mert a 20-25 ezer darabos mennyiség ehhez nem tűnik elegendőnek.

Az elmúlt hetekben hektikus mozgások jellemezték a papír piacát – folytatta -, előbb 4000 alá verték az árfolyamot, azután 5000 fölé tornászták, most 4700 körül mozog. A korábban kirajzolódott extrém pesszimizmust túlzott piaci reakciónak tartja, s a későbbiekben további árfolyam-emelkedés valószínűsíthető.

Az E-Starban akár néhány hónapos, akár több éves távlatban is van növekedési potenciál. A piac azonban most már működési, finanszírozási híreket vár."