Add el 10-esével, 20-asával.......arra harapni fognak....nem gúnyból mondtam, keserűségből....
Add el 10-esével, 20-asával.......arra harapni fognak....nem gúnyból mondtam, keserűségből....
Már "csak" ~ 8 : 1 az arány
8 4700 4750 302
11 4699 4799 50
20 4695 4800 500
17 4693 4810 5
69 4691 4819 26
Eladók - Vevők 12 : 1
az az 500 db-os eladó ott 4820-on jó érzékkel rendelkezik. úgy tűnik, hogy valamiért tartani akarja az árat.
az utóbbi hetekben minden napom úgy ér véget, hogy azzal biztatom magam, hogy még egy nappal közelebb kerültünk az OTP-s hitelhez... mostmár tényleg rohadtul jöhetne a hír, h aláírták...
bízom abban is, hogy a múltkori woodos nagyobb vevő az előétel után ebédelni is fog még egy jót... :) hátha ő is csak az OTP-s hírt várja...
azt nyilatkozta a cég korábban, hogyha az otp hitel meglesz, akkor azzal elegendő forrás lesz a teljes romániai beruházás véghezviteléhez. ha meglesz a hitel, akkor a komfortérzetem jelentősen javulni fog.
Amcsik lassan azon a szinten vannak, ami a nagy cirkusz előtt volt...
Mi meg felezésben, harmadolásban.
Fa..a!
PR-ból nem él meg a cég. Hitel kellene nekik, minél előbb. Úgy néz ki, hogy a "napokban" aláírandó OTP-hitel is csak kamu volt. Esetleg Pataki lobbierejében bíznak.
Ha a PR maszlagot tolnák a képünkbe, akkor kicsit morcos volnék. Nagyon-nagyon-nagyon remélem, és bízom benne, hogy komoly munka folyik a háttérben és a csend csak ennek szól. Pataki nevét meg elrontottam, mert i-vel írja.
Én nem kampányolásra gondoltam,csak végre valamire,ami PR munkára is utal!Amúgy igazad van!
Gondolom, a rendkívüli közgyűlésen részt fog venni. Előtte még lobbizhat itthon is és Romániában is. Persze hogy milyen eredménnyel, az kérdéses. Elég rizikós most a környezet.
Miért Erdélyben kéne neki kampányolni? Inkább a bankokkal enyelegjen a jó öreg Pataky :)
Elolvastam az" infodat" tényleg le a kalappal Pataki úr előtt,hogy így kiáll a magyarság mellett! De ha már ott jár Zilah nagyon közel van,de Gyergyószentmiklós,Marosvásárhely sincs túl messze! Ez most tényleg csak egy" kis" PR munka lenne.
Röhögnék, ha elmenne az áram, aztán nem tudná kivenni... és megvennék tőle.
Vagy ha laptopról nyomja, akkor meg fagyna le az oprendszere :)
1 db-bal "felhúzták" 4700-ra...:)
No comment...
4500-on villant 1500 db. Most már csak 1000...
Kíváncsi vagyok zárásra beállítják-e a mutyit? A tegnapi árfolyamot? 4680
várnék még arra utaló megjegyzést is, hogy mikor likvidálták Kassait akkor a cég betalicskázta a fedezetet és nem likvidálásról van (lesz) szó
Kösz a linket! Bemásolom ide, hogy meglegyen az utókornak:
"Zavarosnak tűnik az E-Star sajátrészvény vásárlási és eladási terve. Lehet, hogy csupán átkötésről van szó, de az is elképzelhető, hogy a menedzsment a mozgásterét bővíti. Az elmúlt hetekben hektikus mozgások jellemezték a papírt, melyben néhány hónapos és több éves távlatban komoly növekedési potenciál van. De a piac immár a működési híreket várja.
A Tőzsdefórum az E-Star sajátrészvény-vásárlásokra vonatkozó közgyűlési javaslatairól kérdezte az Equilor vezető elemzőjét. Az igazgatóság ugyanis további 25 ezer darab részvény vásárlására kaphat felhatalmazást, ugyanakkor eladhatja azon részvényeket, amelyek nem szükségesek a menedzsment részvényopciós programjához. Miután a legfrissebb adatok szerint 88 ezer darab részvényre jogosultak a tagok a 2014 végéig tartó programban, ezért a jelenlegi 120 ezer darabos sajátrészvény-állomány nagyjából 22 ezer darabbal csökkenhet.
Meglehetősen zavarosnak tűnik első ránézésre ez a történet – vélekedett Kuti Ákos, mondván, csak tapogatózni lehet azt illetően, hogy milyen racionális indoka lehet a 25 ezres vásárlásra és a 22 ezres eladásra való együttes felhatalmazásnak. Az is lehet, persze, hogy csak egy átkötés előkészítése zajlik, melynek révén, szinten maradna a részvényállomány. De a körülbelül 20 ezer darabos eladói nyomás sem kizárható. Miként az sem, hogy mind a vétel, mind az eladás irányába való mozgásteret akar kialakítani magának a menedzsment.
Mint mondta, kevéssé tartja valószínűnek, hogy az új menedzsment spekulálna, vagy az árfolyam befolyásolást tartaná kiemelt célnak. Annál is kevésbé, mert a 20-25 ezer darabos mennyiség ehhez nem tűnik elegendőnek.
Az elmúlt hetekben hektikus mozgások jellemezték a papír piacát – folytatta -, előbb 4000 alá verték az árfolyamot, azután 5000 fölé tornászták, most 4700 körül mozog. A korábban kirajzolódott extrém pesszimizmust túlzott piaci reakciónak tartja, s a későbbiekben további árfolyam-emelkedés valószínűsíthető.
Az E-Starban akár néhány hónapos, akár több éves távlatban is van növekedési potenciál. A piac azonban most már működési, finanszírozási híreket vár."