ez egy kicsit szerény volt :))
ez egy kicsit szerény volt :))
bp ne viccelj már
gondolod hogy Ipper Palibácsit le tudod nyomni a topikjában? ))
Nézd bp, 10 éves szakmai múltaddal ilyen ámokfutást rendezni.. A kitiltást nem jelentem be, hanem megtörténik. Nekem nem kell indokolni. Én nem moderálok, hanem kitiltok.
Ez a mindenki itt van... :D Még Viktor is...
Miért hisztizel? Mi értelme van lejáratni magad? Lehet egy helyzetben a felnőtt méltóságával reagálni, még akkor is ha nem értesz vele egyet....
Az észosztásról ugrott be. Imádom ezt a filmet.
Akkor a köszönet ROZSDÁSKILINCS-nek szólt! No comment az úr viselkedéséhez...
topikgazda volt. :) Én a felhasználó törlést alkalmazom.
A viszont válaszok = a vita fentartásának biztositása igy ezeket is eltávolitottam. Nyugodjunk meg. De látom Hercegünk is tetrekész. Hál Istennek:-)
elég lesz, köszönjük.
Kicsit gondolkozz mielőtt püfölnéd a billentyűt...úgy kezdődött hogy megjelentél a topikban!
vagy okoskodsz?
Nem mindegy, azt meg tudjuk kik teszik....
Már ott is osztotta az észt. Mint a csövi, aki az ingyenkonyhán hiányolja a szarvasgombát.
Ez a topik Lupin úré,olyan mintha hívatlanul mennél a házába,majd leborítanál pár vázát,majd meghúzgálnád a bajszát...igyekezzünk már normális viselkedni és nem baxtatni a másikat,ha a házigazda megkért hogy csinálj magadnak topikot ez vszeg burkolt "húzz el innen a csába"felhívás volt,ezt illene tudni értelmezni,amennyiben nem esett le akkor most remélem világos lett.
Nem akarok védeni senkit és a házigazda is meg tudja védeni magát,de piszkosul unalmas olvasni a sok értelmetlen hozzászólásod...ne mondd hogy akkor ne olvassam,mert ugye csak akkor derül ki hogy hülyeség ha elolvastam,és légyszíves ne állj ne most elbagatizálni mert mint olvasható nem csak engem zavar.
Van lehetőség külön topikra,bár így sok van,úgyhogy van saját oldalad is,gondolom találsz olyat topikot ahol nem bántod jó pár ember szemét,tanulj illemet ha nincsen,de ne offolj,spamelj és társai,mert sztem páran jelezzük Hercinek hogy nem megy a jómodor és repülsz...tudom Te is ismered és én is,nem fenyegetés ez hanem véleménykinyilvánítás és kérés,lássuk hogy mennyire vagy intelligens ezek után!
Akasszuk fel! Könyörgöm, akasszuk fel!
:)))
Topiklakók inzultálása puszta unalomból, vétségnek számit!
Bocs. Ebben én lehetek a hunyó, de nem én hívtam az oldalra ...
A Hibás totyikban elszabadultak és ott ajánlottam AL topikját a továbbiakhoz - gondoltam a topik-gazda kimoderálhatja - ha akarja ...
szánalmas....vagy
ÓÓÓ, az nagy találmány volt, és amilyen lekezelően utasítottátok vissza az emberkéket....nem volt mindennapos....bwmcakárki....