Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Süllyed a hajó

#468176 macika

bp ne viccelj már

gondolod hogy Ipper Palibácsit le tudod nyomni a topikjában? ))

#468175 Kissherceg

Nézd bp, 10 éves szakmai múltaddal ilyen ámokfutást rendezni.. A kitiltást nem jelentem be, hanem megtörténik. Nekem nem kell indokolni. Én nem moderálok, hanem kitiltok.

Ez a mindenki itt van... :D Még Viktor is...

#468173 Alexander

Miért hisztizel? Mi értelme van lejáratni magad? Lehet egy helyzetben a felnőtt méltóságával reagálni, még akkor is ha nem értesz vele egyet....

A viszont válaszok = a v…

#468163 Rozsdáskilincs

A viszont válaszok = a vita fentartásának biztositása igy ezeket is eltávolitottam. Nyugodjunk meg. De látom Hercegünk is tetrekész. Hál Istennek:-)

törölve

#468152 Waszeitung

Kicsit gondolkozz mielőtt püfölnéd a billentyűt...úgy kezdődött hogy megjelentél a topikban!

#468145 Waszeitung

Ez a topik Lupin úré,olyan mintha hívatlanul mennél a házába,majd leborítanál pár vázát,majd meghúzgálnád a bajszát...igyekezzünk már normális viselkedni és nem baxtatni a másikat,ha a házigazda megkért hogy csinálj magadnak topikot ez vszeg burkolt "húzz el innen a csába"felhívás volt,ezt illene tudni értelmezni,amennyiben nem esett le akkor most remélem világos lett.

Nem akarok védeni senkit és a házigazda is meg tudja védeni magát,de piszkosul unalmas olvasni a sok értelmetlen hozzászólásod...ne mondd hogy akkor ne olvassam,mert ugye csak akkor derül ki hogy hülyeség ha elolvastam,és légyszíves ne állj ne most elbagatizálni mert mint olvasható nem csak engem zavar.

Van lehetőség külön topikra,bár így sok van,úgyhogy van saját oldalad is,gondolom találsz olyat topikot ahol nem bántod jó pár ember szemét,tanulj illemet ha nincsen,de ne offolj,spamelj és társai,mert sztem páran jelezzük Hercinek hogy nem megy a jómodor és repülsz...tudom Te is ismered és én is,nem fenyegetés ez hanem véleménykinyilvánítás és kérés,lássuk hogy mennyire vagy intelligens ezek után!

#468128 GáborGábor Előzmény: #468117

Bocs. Ebben én lehetek a hunyó, de nem én hívtam az oldalra ...

A Hibás totyikban elszabadultak és ott ajánlottam AL topikját a továbbiakhoz - gondoltam a topik-gazda kimoderálhatja - ha akarja ...

#468118 hosszhuszár

ÓÓÓ, az nagy találmány volt, és amilyen lekezelően utasítottátok vissza az emberkéket....nem volt mindennapos....bwmcakárki....