mondjuk az is erdekelne, hogy a lezart pozik eseten a nyitas es zaras kozott mennyi ido telt el? Mert par pip osszhangban van a parperccel, de ha hetek vannak kozotte?
mondjuk az is erdekelne, hogy a lezart pozik eseten a nyitas es zaras kozott mennyi ido telt el? Mert par pip osszhangban van a parperccel, de ha hetek vannak kozotte?
ott a pont. A hatalyos trv-ek alapjan. Masreszt ha az adossag orokolheto lenne akkor:
Senki se lenne ongyilkos adossag miatt
mi ertelme lenne fedezetet elvonni, a gyerekek nevere iratni dolgokat, stb
egy bojtar nem ir ilyen butasagot, nemhogy egy jogi kepviselo
és az mind pozitív, vagy hogy van ez? Másrészt azzal mit védenek, ha már nyitva van? Ha elöre nem közlik, azt értem, vagy ha a nyitás okát nem közlik, értem, de mégis mitöl kéne nyitott pozikat védeni? sztem ez óriási badarság.
Pontosítanék:
Nem csak a negatívot, hanem az összes nyitottat. Természetesen ezek között lehet pozitív is. A légyen, hogy a MAM allokáció miatt csak a lezárt kötéseket látjuk.
Hát ez tök jó :-)
Megy a veszekedés meg fenyegetőzés de azért a nyitott kötéseket nem mutatják meg...
Indok az van: nehogy lemásolják... :-D
Fel lett itt valaki által ajánlva, hogy csak hétvégén lehessen megnézni vagy a myfxbook-ra rakják ki. de semmi!
Nevetséges az egész!
Valaki rémhírt terjeszt a cég meg adóssággal fenyegetőzik. :-D
akkor meg hol vannak a negatív kötések?
A háttérben, de mivel P/L MAM allokációban működik a rendszer így nem láthatod, csak a fejlesztők.
Ezt azzal magyarázzák, hogy védik a rendszert, mert nem akarják, hogy lemásolják.
Hát ilyen arrogáns és egyben dilettáns Hírlevelet még nem pipáltam :)
Csak úgy 'süt' belőle a tehetetlen dűh.
Egy 'komoly' cég sosem nyilatkozná ezt pláne nem ilyen stílusban, fenyegetően.
Ha valaki vagyontalan -tehát nincs semmilye - akkor nincs mit örökölni
Csupán adósságot pedig senki nem fog elfogadni örökség címén, tehát igy az államra száll.
Ez igy körübelül annyira reális mint egy HK off. cégtől pénzt behajtani. :)
Ezzel a Hírlevéllel csak maguk alatt vágják a fát, kár volt ezt ennyire túlreagálni, mert aki eddig hitt bennük ezek után gondolkodóba fog esni....
Amúgy meg bármilyen jó egy robot 99% -ban nem tud csak pozitiv kötéseket csinálni, de akkor meg hol vannak a negatív kötések?
Ja, hogy csak a nyereség után jár sikerdíj... :)
hát, rakja megbízhatóba. :) Olyat kell, ami megfelelő felügyelet alá esik, és tőzsdén is kereskedett alap. Pl. latina pí
Szvsz aki a múlt heti fejlemények miatt akarja kivenni a pénzét, az a héten ezt megteszi.
Javasolnám Madoffét, jaaa hogy épp a vakációját tölti? oopsszz, akkor várni kell még visszajön. :D
Úgy értem, hogy késő, mert ha igaza van a pánikoltatónak, akkor a Quantum XXL nem tudja kifizetni az összes ügyfelet, ha pedig a bíróság állapítja meg, hogy igaza van, ez a hír már késő a pénzüket féltő embereknek, mert addigra már mindenki ki akarja majd venni.
nem tudom, miért nem inkább egy hedge-be rakjátok a pénzt...ha már másra bízzátok, az legalább teljesen áttekinthető.
Nekem decemberben mutatták be a rendszert és január végére terveztem a beszállást. Most már biztos, hogy ezzel megvárom a QXXL által kilátásba helyezett intézkedések eredményét, amelyekről nyilván a körlevelükben tájékoztatnak. Másként úgysem derül ki az igazság. Ettől függetlenül a legutóbbi körlevél hangneme a korábbiakkal összevetve nekem nem nagyon tetszik, mert a "kezdőbetűs" elégedett felhasználók elismerő leveleinek idézése szerintem a fogyókúra-reklámok szintje.
Nem lesz késő. A feljelentést a quantumxxl jogosult képviselői tehetik meg, a jogosultság igazolásával együtt (kitől-kiktől kapták) Ebből következően a Hong-kongban bejegyzett cég tulajdonosi és vezetői köre ismertté és bizonyossá válik. Részben saját adatszolgáltatással, részben a hatósági úton beszerzett dokumentumokkal. Azok a kételyek, amelyek a quantuxxl "titokzatossága" miatt néhány esetben megvannak, a személyek ismertté válásával megszűnnek. És igazából nekem ez számít, nem az, hogy a pánikoltató hogyan teszi-veszi a tulajdonát a veszélyt érzékelve. Egyébként annak is nyoma marad, és ha ilyen megtörténik, az újabb bűncselekmény.
Azért lássuk be, azért is ilyen könnyi pánikot kelteni ezen cégekkel kapcsolatban, mert tisztázatlan a hátterük, egzotikus székhely, korlátozott elérhetőség, komoly múlt hiánya, stb. Ezen dolgok eleve gyanút keltenek. Költői kérdés, miért nincsen megbízhatóbb háttérrel ilyen kezelt számlás cég?
Ha igazak a vádak, akkor amire a bíróság is kideríti, már késő lesz. Ha viszont hamisak a vádak, akkor minden kétséget kizárva megbízható cégnek lehet majd tekinteni őket.
Szvsz ez a fenyegetés a cég részéről Istvánt igazolja. A cég egyébként is abban az esetben tönkretehető ilyen módszerekkel, ha Istvánnak igaza van, ugyanis az esetben lehetséges, hogy tömeges kivonás esetén fizetésképtelenné válnak.
De akkor sem kellene ilyen módon dobálózni. Ez elfogadhatatlan viselkedés akár milyen cégről legyen is szó.