Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: Comment nélkül!

#468108 Amatoregy Előzmény: #468063

mondjuk az is erdekelne, hogy a lezart pozik eseten a nyitas es zaras kozott mennyi ido telt el? Mert par pip osszhangban van a parperccel, de ha hetek vannak kozotte?

#468101 Amatoregy Előzmény: #467790

ott a pont. A hatalyos trv-ek alapjan. Masreszt ha az adossag orokolheto lenne akkor:

Senki se lenne ongyilkos adossag miatt

mi ertelme lenne fedezetet elvonni, a gyerekek nevere iratni dolgokat, stb

egy bojtar nem ir ilyen butasagot, nemhogy egy jogi kepviselo

#468063 rbbj11 Előzmény: #468060

és az mind pozitív, vagy hogy van ez? Másrészt azzal mit védenek, ha már nyitva van? Ha elöre nem közlik, azt értem, vagy ha a nyitás okát nem közlik, értem, de mégis mitöl kéne nyitott pozikat védeni? sztem ez óriási badarság.

#468060 kelvin Előzmény: #468040

Pontosítanék:

Nem csak a negatívot, hanem az összes nyitottat. Természetesen ezek között lehet pozitív is. A légyen, hogy a MAM allokáció miatt csak a lezárt kötéseket látjuk.

Hát ez tök jó :-) Megy …

#468051 RapidFX

Hát ez tök jó :-)

Megy a veszekedés meg fenyegetőzés de azért a nyitott kötéseket nem mutatják meg...

Indok az van: nehogy lemásolják... :-D

Fel lett itt valaki által ajánlva, hogy csak hétvégén lehessen megnézni vagy a myfxbook-ra rakják ki. de semmi!

Nevetséges az egész!

Valaki rémhírt terjeszt a cég meg adóssággal fenyegetőzik. :-D

#468031 kelvin Előzmény: #468023

akkor meg hol vannak a negatív kötések?

A háttérben, de mivel P/L MAM allokációban működik a rendszer így nem láthatod, csak a fejlesztők.

Ezt azzal magyarázzák, hogy védik a rendszert, mert nem akarják, hogy lemásolják.

#468023 BigTeddy Előzmény: #467762

Hát ilyen arrogáns és egyben dilettáns Hírlevelet még nem pipáltam :)

Csak úgy 'süt' belőle a tehetetlen dűh.

Egy 'komoly' cég sosem nyilatkozná ezt pláne nem ilyen stílusban, fenyegetően.

Ha valaki vagyontalan -tehát nincs semmilye - akkor nincs mit örökölni

Csupán adósságot pedig senki nem fog elfogadni örökség címén, tehát igy az államra száll.

Ez igy körübelül annyira reális mint egy HK off. cégtől pénzt behajtani. :)

Ezzel a Hírlevéllel csak maguk alatt vágják a fát, kár volt ezt ennyire túlreagálni, mert aki eddig hitt bennük ezek után gondolkodóba fog esni....

Amúgy meg bármilyen jó egy robot 99% -ban nem tud csak pozitiv kötéseket csinálni, de akkor meg hol vannak a negatív kötések?

Ja, hogy csak a nyereség után jár sikerdíj... :)

Re: nincs cím

#467901 rbbj11 Előzmény: #467894

hát, rakja megbízhatóba. :) Olyat kell, ami megfelelő felügyelet alá esik, és tőzsdén is kereskedett alap. Pl. latina pí

#467900 nemtoom Előzmény: #467893

Szvsz aki a múlt heti fejlemények miatt akarja kivenni a pénzét, az a héten ezt megteszi.

#467894 kelvin Előzmény: #467877

Javasolnám Madoffét, jaaa hogy épp a vakációját tölti? oopsszz, akkor várni kell még visszajön. :D

#467893 Előzmény: #467862

Úgy értem, hogy késő, mert ha igaza van a pánikoltatónak, akkor a Quantum XXL nem tudja kifizetni az összes ügyfelet, ha pedig a bíróság állapítja meg, hogy igaza van, ez a hír már késő a pénzüket féltő embereknek, mert addigra már mindenki ki akarja majd venni.

#467877 rbbj11 Előzmény: #467865

nem tudom, miért nem inkább egy hedge-be rakjátok a pénzt...ha már másra bízzátok, az legalább teljesen áttekinthető.

Nekem decemberben mutatt…

#467865 nyugdijas64

Nekem decemberben mutatták be a rendszert és január végére terveztem a beszállást. Most már biztos, hogy ezzel megvárom a QXXL által kilátásba helyezett intézkedések eredményét, amelyekről nyilván a körlevelükben tájékoztatnak. Másként úgysem derül ki az igazság. Ettől függetlenül a legutóbbi körlevél hangneme a korábbiakkal összevetve nekem nem nagyon tetszik, mert a "kezdőbetűs" elégedett felhasználók elismerő leveleinek idézése szerintem a fogyókúra-reklámok szintje.

#467862 nemtoom Előzmény: #467850

Nem lesz késő. A feljelentést a quantumxxl jogosult képviselői tehetik meg, a jogosultság igazolásával együtt (kitől-kiktől kapták) Ebből következően a Hong-kongban bejegyzett cég tulajdonosi és vezetői köre ismertté és bizonyossá válik. Részben saját adatszolgáltatással, részben a hatósági úton beszerzett dokumentumokkal. Azok a kételyek, amelyek a quantuxxl "titokzatossága" miatt néhány esetben megvannak, a személyek ismertté válásával megszűnnek. És igazából nekem ez számít, nem az, hogy a pánikoltató hogyan teszi-veszi a tulajdonát a veszélyt érzékelve. Egyébként annak is nyoma marad, és ha ilyen megtörténik, az újabb bűncselekmény.

#467855 Előzmény: #467819

Azért lássuk be, azért is ilyen könnyi pánikot kelteni ezen cégekkel kapcsolatban, mert tisztázatlan a hátterük, egzotikus székhely, korlátozott elérhetőség, komoly múlt hiánya, stb. Ezen dolgok eleve gyanút keltenek. Költői kérdés, miért nincsen megbízhatóbb háttérrel ilyen kezelt számlás cég?

#467850 Előzmény: #467774

Ha igazak a vádak, akkor amire a bíróság is kideríti, már késő lesz. Ha viszont hamisak a vádak, akkor minden kétséget kizárva megbízható cégnek lehet majd tekinteni őket.

#467849 Előzmény: #467762

Szvsz ez a fenyegetés a cég részéről Istvánt igazolja. A cég egyébként is abban az esetben tönkretehető ilyen módszerekkel, ha Istvánnak igaza van, ugyanis az esetben lehetséges, hogy tömeges kivonás esetén fizetésképtelenné válnak.

#467819 kelvin Előzmény: #467813

De akkor sem kellene ilyen módon dobálózni. Ez elfogadhatatlan viselkedés akár milyen cégről legyen is szó.