JAJJJJJ!!!! Ne dőlj be :D Ez egy Hírcsárda típusú honlapról lett lefordítva. Nyugi, kamu az interjú :)
Persze, nézd meg mennyi a topup támogatás összege most és mondjuk 2008-ban.
egyébként az adhatóval kapcsolatosan az mszp nagy tetű volt,csak magunk között szolva...
2008-ban ha jól emlékszem,olyan káosz volt,hogy összevissza jött,volt,hogy aminek ide kellett volna érnie decemberben-januárban csak április májusban- érkezett,az adhatót meg lenyulták....
a választások előtt hirtelen úgy emlékszem tudták a helyes időt.....
Dottore hozzászólása külön is érdekes.
A jelenlegi?!
dumi ez:))
32000ftgyep legelő
57000ft szántó,ennyi...ennyit ad az EU
nem azonos a két művelési ág támogatása:)
nekem van bőven mindkettőből igen rendesen,hát csak utána nézettem a bürokratákkal,és hozzértőkkel,gondolhatod,xar föld már nincs:)
Érdekes interjú jelent meg Henry Kissinger-rel (Aki nem hallja a harci dobokat, az süket) a dailysquib.co.uk hasábjain november végén, amelyet azonban más antiglobalista honlapok csak e héten vettek át. Kissinger Nixon és Ford elnökök alatt volt külügyminiszter, akit akkoriban a fősodor média szinte istenített. Az interjú az eddig összeesküvés teóriának nevezett elméletek nyílt beismerése. Cikkünk Alfred Heinz írásának a fordítása.
Én arról nem tehetek, hogy jelenlegi kormányzat megkárosít téged.
linkelgethetsz nekem amit akarsz,attól többet ér nekem,hogy kb. 5 ember nézegeti a mindig hatályos cikkelyeket,mielőtt beadok bármit is.....
a falugazdász is 8szor átrág mindent,erre jössz
te aki azt mondja nem,itt mindenki hülye...hát jó...elhiszem végülis...
holnap fel is hivom a falugazdászt és mondom neki nézzen már be ide gyep ,legelő vonalon kurtára átvok vágva a palánkon:)
kis elméleti mokuska vagy?vagy van is belőle?te kaptál már valaha gyepre 200eurot???erre válaszolj.
jó ,intézel rá nekem vagy nem???
mert nem igaz..200euro hektáronként,a gyep kategoriára nem igaz!
tisztában vok vele.....
na ez a hülyeség ,de nagyon...
rét,gyep, legelőre????
hát nemtom honnan szeded ezt,mennyi van belőle neked????
intéztél ilyet?mert ha 200eurot intézel nekem a legelőimre hektáronként ,akkor üzlettársak leszünk,még meg is kenlek egy kis csúszóval-sőt egész évben zabáltatlak étteremben.
Már leakadtam azon, hogy nem igazakat írsz? Ez igaz!
Maygarországon soha nem volt akkora mezőgazdasági támogatás, mint amióta beléptünk az Unióba.
:-DDDD
Karácsonykor a karácson mellett kell állni, a közvetlen támogatások beadási időszaka március- május.
akkor szerinted ugyanakkora támogatás mértéke mo-n,mint németországban.....mese nincs.ez az igazság szerinted???
mint mégegyszer leirom,csak,hogy megértsd....hasraütve irtam,nem foglalkoztatott mennyi a különbség...
de látom most ezen leakadtál....
Ez is hülyeség, a rét/legelő éppen a közvetlen hatáklya alatt van, azaz jár érte a 200 €. A kiegészítő megint más tészta. Ha jól tudom, akkor 2014-re ugyanazt a közvetlen támogatást kapjuk, mint bármelyik tagállam.
57.000ft 1hektár eu terület alapú
támogatás mértéke ma,szántóra értve...
32000ft a legelő....
100ezer forintot úgy értettem,hogy rengeteg kiegészitő támogatás létezik,amellyel akár 150ezerig is ellehet menni,ha szemfüles az ember,de ott már közlönyökkel kell aludni,és a falugazdásznál kell állni karácsonykor is,hogy minden mindig megfelelően ki legyen töltve,be legyen adva,időben...kitöltendő papirokkal álmodik az ember,és vagy sikerül vagy nem.