Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Megszólal a pénzhatalom nagyágyúja – Kissinger nyíltan örül a harmadik világháborúnak

#467740 Bendeguz Előzmény: #467734

JAJJJJJ!!!! Ne dőlj be :D Ez egy Hírcsárda típusú honlapról lett lefordítva. Nyugi, kamu az interjú :)

Re: Pali pakolhat

#467738 Sumér harcos Előzmény: #467733

egyébként az adhatóval kapcsolatosan az mszp nagy tetű volt,csak magunk között szolva...

2008-ban ha jól emlékszem,olyan káosz volt,hogy összevissza jött,volt,hogy aminek ide kellett volna érnie decemberben-januárban csak április májusban- érkezett,az adhatót meg lenyulták....

a választások előtt hirtelen úgy emlékszem tudták a helyes időt.....

Re: Megszólal a pénzhatalom nagyágyúja – Kissinger nyíltan örül a harmadik világháborúnak

#467737 gentlemanus Előzmény: #467734

Dottore hozzászólása külön is érdekes.

#467735 Sumér harcos Előzmény: #467733

dumi ez:))

32000ftgyep legelő

57000ft szántó,ennyi...ennyit ad az EU

nem azonos a két művelési ág támogatása:)

nekem van bőven mindkettőből igen rendesen,hát csak utána nézettem a bürokratákkal,és hozzértőkkel,gondolhatod,xar föld már nincs:)

Megszólal a pénzhatalom nagyágyúja – Kissinger nyíltan örül a harmadik világháborúnak

#467734 kosami

Érdekes interjú jelent meg Henry Kissinger-rel (Aki nem hallja a harci dobokat, az süket) a dailysquib.co.uk hasábjain november végén, amelyet azonban más antiglobalista honlapok csak e héten vettek át. Kissinger Nixon és Ford elnökök alatt volt külügyminiszter, akit akkoriban a fősodor média szinte istenített. Az interjú az eddig összeesküvés teóriának nevezett elméletek nyílt beismerése. Cikkünk Alfred Heinz írásának a fordítása.

http://internetfigyelo.wordpress.com/2012/01/15/megszolal-a-penzhatalom-nagyagyuja-kissinger-nyiltan-orul-a-harmadik-vilaghaborunak/

#467732 Sumér harcos Előzmény: #467731

linkelgethetsz nekem amit akarsz,attól többet ér nekem,hogy kb. 5 ember nézegeti a mindig hatályos cikkelyeket,mielőtt beadok bármit is.....

a falugazdász is 8szor átrág mindent,erre jössz

te aki azt mondja nem,itt mindenki hülye...hát jó...elhiszem végülis...

holnap fel is hivom a falugazdászt és mondom neki nézzen már be ide gyep ,legelő vonalon kurtára átvok vágva a palánkon:)

#467730 Sumér harcos Előzmény: #467728

kis elméleti mokuska vagy?vagy van is belőle?te kaptál már valaha gyepre 200eurot???erre válaszolj.

jó ,intézel rá nekem vagy nem???

mert nem igaz..200euro hektáronként,a gyep kategoriára nem igaz!

#467723 Sumér harcos Előzmény: #467719

na ez a hülyeség ,de nagyon...

rét,gyep, legelőre????

hát nemtom honnan szeded ezt,mennyi van belőle neked????

intéztél ilyet?mert ha 200eurot intézel nekem a legelőimre hektáronként ,akkor üzlettársak leszünk,még meg is kenlek egy kis csúszóval-sőt egész évben zabáltatlak étteremben.

#467722 Palimadár Előzmény: #467720

Már leakadtam azon, hogy nem igazakat írsz? Ez igaz!

Maygarországon soha nem volt akkora mezőgazdasági támogatás, mint amióta beléptünk az Unióba.

#467721 Palimadár Előzmény: #467718

:-DDDD

Karácsonykor a karácson mellett kell állni, a közvetlen támogatások beadási időszaka március- május.

#467720 Sumér harcos Előzmény: #467716

akkor szerinted ugyanakkora támogatás mértéke mo-n,mint németországban.....mese nincs.ez az igazság szerinted???

mint mégegyszer leirom,csak,hogy megértsd....hasraütve irtam,nem foglalkoztatott mennyi a különbség...

de látom most ezen leakadtál....

#467719 Palimadár Előzmény: #467712

Ez is hülyeség, a rét/legelő éppen a közvetlen hatáklya alatt van, azaz jár érte a 200 €. A kiegészítő megint más tészta. Ha jól tudom, akkor 2014-re ugyanazt a közvetlen támogatást kapjuk, mint bármelyik tagállam.

#467718 Sumér harcos Előzmény: #467705

57.000ft 1hektár eu terület alapú

támogatás mértéke ma,szántóra értve...

32000ft a legelő....

100ezer forintot úgy értettem,hogy rengeteg kiegészitő támogatás létezik,amellyel akár 150ezerig is ellehet menni,ha szemfüles az ember,de ott már közlönyökkel kell aludni,és a falugazdásznál kell állni karácsonykor is,hogy minden mindig megfelelően ki legyen töltve,be legyen adva,időben...kitöltendő papirokkal álmodik az ember,és vagy sikerül vagy nem.