Nincs új a nap alatt......csak a bizonytalanság.....
A cikkben található elmélkedéseket nagyjából mi itt már kitárgyaltuk pro és kontra.:)
Nincs új a nap alatt......csak a bizonytalanság.....
A cikkben található elmélkedéseket nagyjából mi itt már kitárgyaltuk pro és kontra.:)
A bét árf az nettó+ felhalmozott kamat./1db 90000ft +9000Ft/
mint az egyszeri lány hozott is és vitt is
a határidőt leépítik kissé?
jóval kevesebbet
magas országkockázat marad, magasabb inflációt és ezért kamatot várok valamint a kifizetési kockázat is nő
majd meglátjuk a 2012-es visszafizetése mekkora problémát okoz
http://karpatinfo.net/kulfold/2012/01/16/george-pataki-szekelyfold-autonomiajaert-szolalt-fel
E-Star lobbitevékenységről egyelőre nincs hír. Pedig most kellene nyomatni az öreget a médiában.
ez is komoly:
"Az elmúlt hetek hektikus mozgásai közepette az elemzők úgy érzik, hogy extrém pesszimizmus rajzolódott ki a társaság kapcsán, ezért a későbbiekben további árfolyam-emelkedést valószínűsítenek." extrém pesszimizmus--> árfolyamemelkedés
Szia
Én ezt tudom, de a Te logikád alapján 2013 feb. 10 előtt mennyit érhet majd?
-3fok,napsütés
ha ennyire venni akarsz miért nem most veszel vágás előtt?
merthogy abból 80 alatti jön ki szvsz
Szia
Szeretném megismerni a véleményed a korábban boncolgatott témában (lásd előzmény).
Amennyiben ez évi vágás után valaki 80-on megveszi (talán mázlista lesz), akkor a 2013-as vágás után mennyiért érdemes neki megvenni? 90- ért? vagy ismét 80-ért?
Nagy boldogsággal töltene el , ha válaszolnál.
Persze feltételezzük, hogy a cég 2014 februárjában visszafizeti a tőkét.
Csak remélni merem, hogy rosszul látom.
Meg ne sértődj, de a megfogalmazásod kissé szóvirág jellegű:
"....csak egy széleskörű felhatalmazás kérés saját részvény vásárlásra a részvényesektől...."
.
Hát eléggé széleskörű. (1 - 20 000 Ft) Ez olyan humet-es megnyilvánulás a cég részéről.
Az E-STAR részéről? Vagy a magam részéről?
A magam részéről vannak külföldi befektetéseim. A tőkém 20 - 25 %-a. Hoznak is hasznot rendesen. A BÉT-en lévő kitettségem csökkentését pedig már decemberben megkezdtem.