Re: null
Sumerologo Előzmény: #467455Igen sávozás következik szerintem 4000 - 5500 között. A pozitív hírekig. (Ha lesznek ilyenek.) Ebben az a "jó", hogy fogalma sem lesz senkinek, mikortól nem sávozós a dolog, hanem valódi emelkedés indul...
.
Nincs szükségük rá, de meg kell "védjem" a céget. Rájöttek, melyik ország(ok)ban élnek, vállalkoznak. Befektetés, hosszú távú üzlet építés helyett mutyizni érdemes. Pénzt kell csinálni. Erre is koncentrálnak mostantól. Kérdés, mekkora lesz ez a "húzd meg - ereszd meg" időtáv. Lásd hazánkban ideiglenesen (40 évig) tartózkodó szovjet csapatok.
.
Eddig is használtam pénzeket hullámlovaglásokra (MOL,OTP), mutyizós trade-ekre (Estmédia, KEG, APPENIN). Most úgy tűnik az ilyen fajta spekulációkra csoportosítom át a tőkém nagyobbik felét, és belép a sorba Az E-STAR pakkom egy része is. A kisebbik hányad azért megmarad normál befektetési célokra.:)
.
Egyébként mindenki csináljon azt, amit akar...... amit hasznosnak vél.....elnézést, nem folytatom, mert kicsit ki vagyok akadva....:)