afterban volt...
afterban volt...
800 és kötés se volt
Meg hát! Kicsit be is vertük, hogy tudj olcsón venni. Megfelel? :)
Te is felfelé varod, úgymint sokan mások, de egy brókercég csak atb@szasbol varhatja felfelé..
Ahhha, értem es egyben logikus is...
Ha eladni akarnak "feldumálmak"ha venni akarnak "ledumálnak". Kezdőként én is megtapasztaltam! Teljes mértékben igazad van! Nyár közepén 14600-as célárfolyamuk volt,és most hol tartunk? De ennek ellenére közép és hosszú távon is felfelé várom!
Itt azert alapvető hiányosságok vannak, úgy látom:
A brókercég alapvetően az ügyfelei megbízását hajtja végre, minimális a saját, ha egyáltalán van...
Nem biztos, h minden brókercég, minden ajánlása 3-4 hetes időtavon bejön...
Azert szórtak, mert az ügyfeleik erre utasítottak oket... Vagy a likvidalasok miatt...
Merem remélni, h Ti, mint az oriascsaszar tapasztalt tozsdesek ezzel tisztában vagytok...
volt ilyen ajánlás decemberben is mikor is pont ők szórtak
ezzel azért én erősen vitatkoznék. biztos volt/van/és lesz ilyen is, de ez azért erős általánosítás és túlzás....
azért, mert ha barmelyik elemzo v. brokicég kiad vmi ajánlást, az mindig kontra jel, sokszor épp azért adnak ki olyan elemzést amit, hogy teríteni tudják az ellenkezö irányu pozijukat.
Azt hittem, ezt azért minden elsö éves tözsdés is tudja.
Semmiért, ennyit tud. Beír ide félszavakat, mert úgy gondolja, hogy ez menő, mert utána mindenki kérdezgeti. De l-szt sem tud.
http://gazdasagiradio.hu/cikk/73001/
"Némi lecsorgás után az Equilor Befektetési Zrt. szerint ismét erőre kaphat majd az árfolyam."