Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#466119 Muskatli Előzmény: #466082

Te is felfelé varod, úgymint sokan mások, de egy brókercég csak atb@szasbol varhatja felfelé..

Ahhha, értem es egyben logikus is...

#466082 Kiss Zoltán Előzmény: #466068

Ha eladni akarnak "feldumálmak"ha venni akarnak "ledumálnak". Kezdőként én is megtapasztaltam! Teljes mértékben igazad van! Nyár közepén 14600-as célárfolyamuk volt,és most hol tartunk? De ennek ellenére közép és hosszú távon is felfelé várom!

#466077 Muskatli Előzmény: #466068

Itt azert alapvető hiányosságok vannak, úgy látom:

A brókercég alapvetően az ügyfelei megbízását hajtja végre, minimális a saját, ha egyáltalán van...

Nem biztos, h minden brókercég, minden ajánlása 3-4 hetes időtavon bejön...

Azert szórtak, mert az ügyfeleik erre utasítottak oket... Vagy a likvidalasok miatt...

Merem remélni, h Ti, mint az oriascsaszar tapasztalt tozsdesek ezzel tisztában vagytok...

#466063 Muskatli Előzmény: #466060

ezzel azért én erősen vitatkoznék. biztos volt/van/és lesz ilyen is, de ez azért erős általánosítás és túlzás....

#466060 rbbj11 Előzmény: #466057

azért, mert ha barmelyik elemzo v. brokicég kiad vmi ajánlást, az mindig kontra jel, sokszor épp azért adnak ki olyan elemzést amit, hogy teríteni tudják az ellenkezö irányu pozijukat.

Azt hittem, ezt azért minden elsö éves tözsdés is tudja.

#466057 hAliG Előzmény: #466056

Semmiért, ennyit tud. Beír ide félszavakat, mert úgy gondolja, hogy ez menő, mert utána mindenki kérdezgeti. De l-szt sem tud.

egy ujabb rossz omen len…

#466028 rbbj11

egy ujabb rossz omen lenne, ha ma 5000 alatt zárna...