Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: átrendeződés

#5505 Kissherceg Előzmény: #5503

Ursi azaz idő is eljön :) Lesznek itt még cifra index és deviza értékek, bankóprések. Azért adjunk lehetőséget egy kis korrekciónak legalább :)

#5503 Dr. ursi Előzmény: #5478

teljesen mutyi henci.

ezért illikvid.

ha van egy eladási vagy vételi megbízása egy brokinak előtte le -vagy fel"önti".

amúgy meg legutóbb a 12999-es felrántással vágták ki a shortosokat azzal hogy pár szerencsétlent rábeszéltek long és velük kitépték ők meg ott álltak eladásban ráadásul a kisebb shortokat is kinyírták.

amúgy nem értem hogy ekkore világméretű (minden nemzetnél hatalmas) ipari visszaesésénél mit keres még minden index itt ahol ... eccer rájönnek hogy az ipar adja a gdp-t :o))) és ez már rég nem banki válság és attól hogy ha hiteleznének a bankok akkor sem áll helyre az ipari termelés, ha közben kinyírták a fogyasztókat (munkanélk, lakáselárv, teljesen leszegényednek a népek akkor mi a ****ból költsenek ?!)

persze vannak kivételek a szuperokosok, azok nem szegényednek le csak a szájuk jár.

#5478 Kissherceg Előzmény: #5261

azon gondolkoztam este, hogy m lehet az oka ennek az illikviditásnak. Sztm egyszerűen október. Azon a lekötéses napon hati longosok jó része "örökre" elszállt és népírtás volt a piacon, aki nem, az meg pozi nyitást 5ször átgondolja. Évvégén is már illikvid volt, szóval talán október lehet az oka.

#5241 Amatoregy Előzmény: #4950

Igértem szólok, ha nap végén zárom a pozimat. Zártam a longot. (Ilyenkor szokott másnap tovább menni az eredeti irányba... :-(( )

#4898 Dr. ursi Előzmény: #4572

az érdekes.

de gondoltam is, látszott díler úron ;o) hogy más a baj, mint ...

ismerve a beszállítói és a vevői kört :o))) sajnos gebasz van akkor :o((( mindenesetre megerősített egy egyedi részvény-shortban :o)

#4653 Kissherceg Előzmény: #4652

azt tudom ,hogy statisztika alapján ha az átlagbért közvetlen adósság törlesztésre fordítjuk, akkor csak a kamatot tudjuk fizetni, alapösszeget nem. Ha jól tudom... Egy főre mennyi jut csecsemőstül pasz kb 800k-1000k pasz.

#4644 Amatoregy Előzmény: #4641

egész heti programnak elég is lenne.

Nem örülnék, ha 1-2 nap alatt érné el.