akkor teslk GMet venni, mint Kanyisz
akkor teslk GMet venni, mint Kanyisz
persze van még remény:
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&place=econet&nID=399403
Ursi azaz idő is eljön :) Lesznek itt még cifra index és deviza értékek, bankóprések. Azért adjunk lehetőséget egy kis korrekciónak legalább :)
teljesen mutyi henci.
ezért illikvid.
ha van egy eladási vagy vételi megbízása egy brokinak előtte le -vagy fel"önti".
amúgy meg legutóbb a 12999-es felrántással vágták ki a shortosokat azzal hogy pár szerencsétlent rábeszéltek long és velük kitépték ők meg ott álltak eladásban ráadásul a kisebb shortokat is kinyírták.
amúgy nem értem hogy ekkore világméretű (minden nemzetnél hatalmas) ipari visszaesésénél mit keres még minden index itt ahol ... eccer rájönnek hogy az ipar adja a gdp-t :o))) és ez már rég nem banki válság és attól hogy ha hiteleznének a bankok akkor sem áll helyre az ipari termelés, ha közben kinyírták a fogyasztókat (munkanélk, lakáselárv, teljesen leszegényednek a népek akkor mi a ****ból költsenek ?!)
persze vannak kivételek a szuperokosok, azok nem szegényednek le csak a szájuk jár.
azon gondolkoztam este, hogy m lehet az oka ennek az illikviditásnak. Sztm egyszerűen október. Azon a lekötéses napon hati longosok jó része "örökre" elszállt és népírtás volt a piacon, aki nem, az meg pozi nyitást 5ször átgondolja. Évvégén is már illikvid volt, szóval talán október lehet az oka.
köszi:)
Igértem szólok, ha nap végén zárom a pozimat. Zártam a longot. (Ilyenkor szokott másnap tovább menni az eredeti irányba... :-(( )
KTval csináljunk már valamit :)
az érdekes.
de gondoltam is, látszott díler úron ;o) hogy más a baj, mint ...
ismerve a beszállítói és a vevői kört :o))) sajnos gebasz van akkor :o((( mindenesetre megerősített egy egyedi részvény-shortban :o)
pont ennyi :(((
azt tudom ,hogy statisztika alapján ha az átlagbért közvetlen adósság törlesztésre fordítjuk, akkor csak a kamatot tudjuk fizetni, alapösszeget nem. Ha jól tudom... Egy főre mennyi jut csecsemőstül pasz kb 800k-1000k pasz.
nem tudom hogy állunk most államadósság per fő? mennyi jut rám:(((
majd köv tavasszal mikor elfogy ez... :(
nő az adósság
fogy a hitel... :(
forint már csak 310
egész heti programnak elég is lenne.
Nem örülnék, ha 1-2 nap alatt érné el.
10250---11500 pont jó lenne