Az új IMF-főnénit nem is említem. Most fogja demonstrálni, hogy milyen t*kös csaj. Kezdem megsajnálni Fellegi Tomit. Sz*r lehet Moszkvából is, Pekingből is, Washingtonból is megalázva hazakullogni. Azért remélem, nem economic class-on utazik
Az új IMF-főnénit nem is említem. Most fogja demonstrálni, hogy milyen t*kös csaj. Kezdem megsajnálni Fellegi Tomit. Sz*r lehet Moszkvából is, Pekingből is, Washingtonból is megalázva hazakullogni. Azért remélem, nem economic class-on utazik
Én is pozitívan értékelem, de ez még csak rizsa. A kerály persze sohasem hazudott még, de Angelának ez még kevés lesz.
Tudom, hogy nem telik sem idejéből, sem erejéből (kedvéből pláne nem); de néha látogathatná a többi topicot is gyakrabban. Már csak a színvonal spektrumának bővítése céljából :-DD
Nem akarom szétoffolni Lupin úr topikját, de a magyar mg. soha nem lesz kitörési pont, sajnos.
Egy body language szakértő komoly tanulmányt tudna írni a képről.
Személyes részhez annyit, hogy te sem tudod, saját bőrünkön érezzük, ha egy kormány mellélő ezen a téren. Megjegyzem, eddig nem igazán volt olyan, aki ne lőtt volna mellé.
Mit is érnek az egyébként régi EU országokhoz képest még ma is alacsonyabb EU támogatások, ha már egyszer sikerült tönkre vágni a magyar mezőgazdaságot, ami kitörési pont lehetne? Nudlit.
Cirka 15-25 év alatt hatalmasat emelkedett a parlag területek nagysága Bács-Kiskunban. Ahol gyerekkoromban még tömve volt a föld szőlővel, gyümölcsössel, mára ott (részben EU támogatás által) parlagon hagyott területek állnak és nem is az az ijesztő, hogy parlagon áll, hanem a növekedés nagysága, aminek még mindig nincs vége.
Az elejével valamennyire egyet is értek, de attól még igaz, h soha akkora támogatást nem kapott az agrárium, mint a csatlakozás óta. Az megint egy másik kérdés, hogy soha nem volt érdemi nemzeti agrárpolitika, legalábbis 25 éve nincs.
A személyes részről meg annyit, hogy te osztod az eszet rólam, holott fogalmad sincs mivel foglalkozom.:-)
betétkivitel szerinte mnb és magánügy
Simor majd akkor hozza a tanulmányt mikor akarja
mnbvel naoi szinten tartják a kapcsolatot a ft értékállósága miatt
persze, igaz. Én se vagyok elégedett és sokan mennek ki. Nekem is már kint van sok csoporttársam, de a világon kevés hely van, ahol a következő 10-20évben ne lenne probléma.
betétkivitel szerinte mnb és magánügy
Simor majd akkor hozza a tanulmányt mikor akarja
most
növekedési tervet kért mnb-től
jegybanki eszközöket kért ov, megígért egy tanulmányt simor
meghatározták a kezdethez szükséges pontokat miben egyezhet meg
növekedni akar utána
most
jegybanki eszközöket kért ov, megígért egy tanulmányt simor
növekedni akar utána
most
jegybanki eszközöket kért ov, megígért egy tanulmányt
növekedni akar
Ok-okozati keveredés van:
Nálunk elherdálnak mindent, a ballib MSZP és a ballib FIDESZ is. Ezért kell és kellett mindig is a külföldi tőke/barátság.
Próbálhatunk magunkban is ellenni, de a herdálás attól még meglesz, csak saját magunkat faljuk fel nagyon rövid időn belül.
Nem minőségi okok azok, hanem mert évtizedek alatt szépen minden kormány beléjük rúgott egyet-kettőt, hatalmasra nyílt az agrárolló. Mostanra teljesen kizsigerelték és ellehetetlenítették őket, utolsó fázisban vagyunk, amikor a termőföldet még olcsón fel tudnák tőlük vásárolni.
De jó, hogy megint van egy ember, aki úgy osztja erről az észt, hogy életében nem gazdálkodott még és nem tapasztalta a saját bőrén az elmúlt 20 év áldásos mezőgazdaságot érintő gazdaságpolitikát.