Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

sbbacsi Előzmény: #463654

Nem csak az adófizetők menekítik, de ők is kivétel nékül. A nem minimálbéresek az a réteg, akinek van megtakarítása és mind viszi ki. Ill. azt írtad, hogy ők maguk is mehetnek ki utána... igazából erre írtam, hogy mennek is sajnos. Ezért írtam, hogy ez nem megoldás. Az az 1-2 réteg aki többé-kevésbé hozzájárul ennek a szemétdombnak az életben tartásához 20 (50) éve nem mindent tud elviselni.

A hitelfelvételes gazdaságpolitika nem volt helyes, egyetértek, de épp ezért szajkózom, hogy nem ez a fő gond. Az, amit te is írsz: hogy semmi nem változott. Továbbra is csak elszórjuk a pénzt, továbbra is csak hitelből tudnánk megélni. Ez, azzal párosítva, hogy még be is intünk a hitelezőknek, vagyis a piacnak, nem kitörési kísérlet hanem szimpla idióta falnak rohanás.

Itthon kellett volna rendet tenni a 2/3-addal nem a saját érdekű b*ziságaikra koncentrálni. Most ott tartanánk, hogy:

1. Ugyanennyivel megnövelt összeget vonnának el tőlem/tőlünk "nem megszorításként", akár még az mnyp pénzt is vegyél el, csak ne ilyen égbekiáltó hazugsággal.

2. De közben felszámoltak volna 1-2 pénznyelőt, behintik a MÁV-ot, BKV-t sóval, nem szórják Puskás akadémiára, sportcélokra a társasági adót, adót egyszerűsítenek nem 62 új kis f*sz adót vezetnek be, stb...

3. És emellett a piaci finanszírozást sem vágták volna haza - ez simán meglett volna a fentiekkel, a piac tapsolt volna a kiadáscsökkentésnek és egy kis "nem megszorításnak"

akkor most én tapsolnék Viktornak!

Így viszont egy lúzer eddig.