Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#463689 Arsene Lupin Előzmény: #463682

Sajnos nálunk alkalmasabb fekete bárányt rajzolni sem lehet. Ráadásul pont olyan szituáció van az EU-ban, hogy példát kell statuálni.

A kerály már csak a kanosszajárás és Brutus tőre között választhat.

#463688 Kissherceg Előzmény: #463657

nagyon helyes, akkor remélem nem hőzöngenek semmi miatt. Ez a kb bajban ismerszik meg a jó barát...

#463682 omegawatch Előzmény: #463654

Ez az, német-római impérium a hunok óta rühell minket, ahol csak tud belénkrúg. Nem kéne nagyon sírni a veszteségeik, meg az érzékenységük miatt. Pár hét és már más lesz a fekete bárány.

#463677 rbbj11 Előzmény: #463673

ha majd a környezetemben lévők elkezdik visszahozni a pénzt, csak az fog előre jelezni fordulópontot.

#463673 rbbj11 Előzmény: #463666

ha a környezetem az indikátor, akkor mindenképp. :) Csak azt felejtetted el, h. az ő pü-i kultúrájuk nyilván az átlagnál fejlettebb, és amit mi fél éve léptünk meg, a széles tömeg még csak most kezdi meglépni. Tehát nem mondanám, h. közel a fordulópont. És ha le is áll a vagyonmenekítés, az nem fordulót kell hozzon, utána az konzisztens állapot is lehet, h. itthon nem tartjuk a pénzt. Az égvilágon semmi ok nincs rá ilyen politikai környezetben.

#463665 Arsene Lupin Előzmény: #463649

A kerály vagy feltett kézzel megadja magát (amire alkatilag képtelen) vagy levadásszák. Biztos vagyok abban, hogy már több Brutus is képben van. Az ellenzéknek egyelőre nincs esélye kormányt alakítani. Programjuk sincs, kivéve Bokrosnak, de az egyelő a t*kön szúrással.

Nem biztos hogy jól járn…

#463661 Conrat

Nem biztos hogy jól járnék ha mai árfolyamon kezdenék kinti számlanyitásba.

#463657 rbbj11 Előzmény: #463654

oh dehogynem. A környezetemben már alig van olyan, aki nem utalta Svájcba, Ausztriába, USA-ba vagy máshova.

#463656 Arsene Lupin Előzmény: #463641

Meglátjuk. A kerálynak puhulnia kell, kérdés, mennyi arcvesztést vállal fel. Ha keménykedik továbbra is, a ringben verik péppé kissé eltokásodott pofikáját.

#463654 Kissherceg Előzmény: #463645

nem az adófizetők menekítik a pénzt szvsz..

Az eddigi gazdaságpolitika helytelen volt, mert hitelfelvételre aalpult, mostani se helyes, mert költségoldal sincs oly mértékben csökkentve ahogy illene, de legalább valami történik. Szar évek jönnek, de kisüthet a nap. :)

EU pedig veszélyes vizekre evezett. Elmúlt 1000éveben se sokszor álltak ki mellettünk, milyen jóra akarunk mi számítani?

#463653 rbbj11 Előzmény: #463649

a magyar nép felét (devizaadósok) csak az érdekli, mennyi lesz a törlesztőjük. A másik felét az, hogy mennyi a nyugdíja és nőnek-e az árak a boltokban.

#463649 Spade Előzmény: #463624

Azért érdekes szitu van, mert ha OV-t most erőből elfűrészelik egyrészt ö lesz a mártír, aki a magyar szabadságért küzdött, másrészt pedig a magyarokat eltávolítják az EU-tól és bár eddig többsége volt az EU tagság támogatásnak ez megfordul. Ennek pedig két következménye lesz felerősödik a jobbik támogatása, akik következetesen EU szkeptikusak/ellenesek, másrészt létalapját veszti az LMP-szoci ellenzék, onnantól hiába érvel az európai értékekkel, mert a népek az új habsburg hatalmat látják majd az EU-ban....

#463646 rbbj11 Előzmény: #463636

ez egyáltalán nem igaz. (utolsó mondat)

És ha Argentína útjára lépünk, akkor igenis nagyobb biztonságban van osztrák számlán a pénz. Ráadásul a többség sztem a devizáját menekíti külföldre, én is így tettem, a forintot természetesen itt lehet hagyni. Én már jó ideje mindig csak annyi forintot tartok, amennyit el is költök.

#463645 sbbacsi Előzmény: #463624

Mert eddig mit csinált a nép? 20 (50) éve asszisztál... dolgozik, a pénzét elveszik és azt várja, hogy majd minden jóra fordul.

Így is elég sokáig bírta szerintem ez a bő 1m (nem minimálbéres) adófizető, hogy másik 8-at tart el.

Vannak folyamatok, amiket nem lehet fordítva levezényelni.

#463644 Conrat Előzmény: #463624

Én nem megyek, nem veszem ki a pénzt, azt írtam hogy rajtam kívül. És ha fiatalabb lennék akkor fizikailag mennék is. Innen bárhová ahol élhető az élet átlagembereknek is.

Re: Technikai korrekció

#463640 hosszhuszár Előzmény: #463637

Nem tudnak szerintem olyat mondani, amitől visszafelé gurulnánk a lejtőn.....

szerintem, még csak a térdre kényszerítési szakaszt éltük meg...

lesz egy megfektetési szakasz, és egy földön van, de belerúgunk még 1-et szakasz....

Csak hogy ne ugráljanak már a régióban ilyen 1 fecske nem csinál nyarat emberkék.....