Sajnos nálunk alkalmasabb fekete bárányt rajzolni sem lehet. Ráadásul pont olyan szituáció van az EU-ban, hogy példát kell statuálni.
A kerály már csak a kanosszajárás és Brutus tőre között választhat.
Sajnos nálunk alkalmasabb fekete bárányt rajzolni sem lehet. Ráadásul pont olyan szituáció van az EU-ban, hogy példát kell statuálni.
A kerály már csak a kanosszajárás és Brutus tőre között választhat.
nagyon helyes, akkor remélem nem hőzöngenek semmi miatt. Ez a kb bajban ismerszik meg a jó barát...
Ez az, német-római impérium a hunok óta rühell minket, ahol csak tud belénkrúg. Nem kéne nagyon sírni a veszteségeik, meg az érzékenységük miatt. Pár hét és már más lesz a fekete bárány.
ha majd a környezetemben lévők elkezdik visszahozni a pénzt, csak az fog előre jelezni fordulópontot.
ha a környezetem az indikátor, akkor mindenképp. :) Csak azt felejtetted el, h. az ő pü-i kultúrájuk nyilván az átlagnál fejlettebb, és amit mi fél éve léptünk meg, a széles tömeg még csak most kezdi meglépni. Tehát nem mondanám, h. közel a fordulópont. És ha le is áll a vagyonmenekítés, az nem fordulót kell hozzon, utána az konzisztens állapot is lehet, h. itthon nem tartjuk a pénzt. Az égvilágon semmi ok nincs rá ilyen politikai környezetben.
A kerály vagy feltett kézzel megadja magát (amire alkatilag képtelen) vagy levadásszák. Biztos vagyok abban, hogy már több Brutus is képben van. Az ellenzéknek egyelőre nincs esélye kormányt alakítani. Programjuk sincs, kivéve Bokrosnak, de az egyelő a t*kön szúrással.
Nem biztos hogy jól járnék ha mai árfolyamon kezdenék kinti számlanyitásba.
oh dehogynem. A környezetemben már alig van olyan, aki nem utalta Svájcba, Ausztriába, USA-ba vagy máshova.
Meglátjuk. A kerálynak puhulnia kell, kérdés, mennyi arcvesztést vállal fel. Ha keménykedik továbbra is, a ringben verik péppé kissé eltokásodott pofikáját.
nem az adófizetők menekítik a pénzt szvsz..
Az eddigi gazdaságpolitika helytelen volt, mert hitelfelvételre aalpult, mostani se helyes, mert költségoldal sincs oly mértékben csökkentve ahogy illene, de legalább valami történik. Szar évek jönnek, de kisüthet a nap. :)
EU pedig veszélyes vizekre evezett. Elmúlt 1000éveben se sokszor álltak ki mellettünk, milyen jóra akarunk mi számítani?
a magyar nép felét (devizaadósok) csak az érdekli, mennyi lesz a törlesztőjük. A másik felét az, hogy mennyi a nyugdíja és nőnek-e az árak a boltokban.
Azért érdekes szitu van, mert ha OV-t most erőből elfűrészelik egyrészt ö lesz a mártír, aki a magyar szabadságért küzdött, másrészt pedig a magyarokat eltávolítják az EU-tól és bár eddig többsége volt az EU tagság támogatásnak ez megfordul. Ennek pedig két következménye lesz felerősödik a jobbik támogatása, akik következetesen EU szkeptikusak/ellenesek, másrészt létalapját veszti az LMP-szoci ellenzék, onnantól hiába érvel az európai értékekkel, mert a népek az új habsburg hatalmat látják majd az EU-ban....
ez egyáltalán nem igaz. (utolsó mondat)
És ha Argentína útjára lépünk, akkor igenis nagyobb biztonságban van osztrák számlán a pénz. Ráadásul a többség sztem a devizáját menekíti külföldre, én is így tettem, a forintot természetesen itt lehet hagyni. Én már jó ideje mindig csak annyi forintot tartok, amennyit el is költök.
Mert eddig mit csinált a nép? 20 (50) éve asszisztál... dolgozik, a pénzét elveszik és azt várja, hogy majd minden jóra fordul.
Így is elég sokáig bírta szerintem ez a bő 1m (nem minimálbéres) adófizető, hogy másik 8-at tart el.
Vannak folyamatok, amiket nem lehet fordítva levezényelni.
Én nem megyek, nem veszem ki a pénzt, azt írtam hogy rajtam kívül. És ha fiatalabb lennék akkor fizikailag mennék is. Innen bárhová ahol élhető az élet átlagembereknek is.
addig, amíg a király nem teszik közzé, hogy alapkamat emelés kizárt...
Nem tudnak szerintem olyat mondani, amitől visszafelé gurulnánk a lejtőn.....
szerintem, még csak a térdre kényszerítési szakaszt éltük meg...
lesz egy megfektetési szakasz, és egy földön van, de belerúgunk még 1-et szakasz....
Csak hogy ne ugráljanak már a régióban ilyen 1 fecske nem csinál nyarat emberkék.....
Pozitív hír. Az EURHUF már árazza.