i am happy ))
Olvassák és max röhögnek a kisember nyomorán. Tankönyvi tömés volt 10k felett, jól véssétek emlékeitekbe. Hamarosan újra bővítek! Kell az izgalom :D
Azt írtátok,hogy a cég olvassa a fórumot az nem lehet,hogy ír is ide némi infót megosztani?
Bízom benne, hogy a mélybe pofozás megteszi hatását és előbb utóbb felkelti a vételi kedvet.
Elég lenne egy újabb 10%-os beszálló és már repülne is az árfolyam.
mondom Én, hogy optimistán:)
:D
ő ilyen, ezt mindenkinek szeretni kell, különben egy primadonna sértődöttséggel készít újabb topicot magának. sajnálom, hogy nem értette meg amit írtam. elég öreg vagyok már ahhoz, hogy az interneten győzködjek vadidegeneket, így ezt most befejezem.
szeretném, ha inkább erről a csodálatos vállalatról menne a diskurzus, hogy mi áll a háttérben, mik a lehetséges kimenetelek. nem pedig egymást anyáznánk.
hogyan tízszereződött az árfolyam?
úgy hogy pl vették a a mnyp-k rendszeresen a kicsi közkézből
ami azóta szvsz már jóval több szereplős
valamint a funda is jobban alátámasztotta a vételeket
azért elég "erőszakos" a szöveged ezt azért lássuk be ))
na jó, egyszer is mindenkorra, lezárhatjuk a hasonló "társalgásokat" a következő észrevételeimmel.
Ha vki adott stílusban "beszól" nekem, azt a stílust viszonzom. Akkor is, ha félreérthető, amíg nem fogalmaz nem félreérthetően.
És akkor most menjünk sorba, milyen stílust nem tolerálok (persze szabad alkalmazni, csak ezentúl ignorálom az illetőt):
"Szövegértésre kicsit gyúrhatnál."
"1% az így első hallásra igencsak szegényes"
És minden további lesajnáló, provokáló, indiszkrét indítás és kifejezés.
Sziasztok!
Kíváncsi lennék, hol lenne az árfolyam, ha nem veszik meg ezt az ETEEK-et, hanem csinálják szépen román fejlesztéseket. Gyanítom azért nem itt tartanánk.... Összességében a 2011-es év ennek a cégnek szerintem elég szarul sikerült, de hátha mostmár csak felfele visz az út! :-)
nagyon is érthető az, csak gondolkodni kell, és nem a falnak menni neki fejjel )
Na megnéztem, nem vitted túlzásba a dolgokat, de érthető. Matgab még a végén szép nyerőben zárhatja a hati shortot, ha lefele indul a háromszögből.
Nem szoktam mostanában megnézni más elemzését, csak a sajátomnak hiszek :D
Na jó most kivételt teszek :D
ja tettem fel egy "azonossági" elemzést - hetest - a szokott helyre
ha nem vagy bunkó megnézheted )) hihihi