Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#462374 Bendeguz Előzmény: #462366

Olvassák és max röhögnek a kisember nyomorán. Tankönyvi tömés volt 10k felett, jól véssétek emlékeitekbe. Hamarosan újra bővítek! Kell az izgalom :D

#462366 Primo Előzmény: #462359

Azt írtátok,hogy a cég olvassa a fórumot az nem lehet,hogy ír is ide némi infót megosztani?

#462363 pepe01 Előzmény: #462357

Bízom benne, hogy a mélybe pofozás megteszi hatását és előbb utóbb felkelti a vételi kedvet.

Elég lenne egy újabb 10%-os beszálló és már repülne is az árfolyam.

#462359 Bendeguz Előzmény: #462331

:D

ő ilyen, ezt mindenkinek szeretni kell, különben egy primadonna sértődöttséggel készít újabb topicot magának. sajnálom, hogy nem értette meg amit írtam. elég öreg vagyok már ahhoz, hogy az interneten győzködjek vadidegeneket, így ezt most befejezem.

szeretném, ha inkább erről a csodálatos vállalatról menne a diskurzus, hogy mi áll a háttérben, mik a lehetséges kimenetelek. nem pedig egymást anyáznánk.

#462357 exmnbs1 Előzmény: #462306

hogyan tízszereződött az árfolyam?

úgy hogy pl vették a a mnyp-k rendszeresen a kicsi közkézből

ami azóta szvsz már jóval több szereplős

valamint a funda is jobban alátámasztotta a vételeket

#462329 rbbj11 Előzmény: #462298

na jó, egyszer is mindenkorra, lezárhatjuk a hasonló "társalgásokat" a következő észrevételeimmel.

Ha vki adott stílusban "beszól" nekem, azt a stílust viszonzom. Akkor is, ha félreérthető, amíg nem fogalmaz nem félreérthetően.

És akkor most menjünk sorba, milyen stílust nem tolerálok (persze szabad alkalmazni, csak ezentúl ignorálom az illetőt):

"Szövegértésre kicsit gyúrhatnál."

"1% az így első hallásra igencsak szegényes"

És minden további lesajnáló, provokáló, indiszkrét indítás és kifejezés.

#462325 Gyuluska Előzmény: #462315

Sziasztok!

Kíváncsi lennék, hol lenne az árfolyam, ha nem veszik meg ezt az ETEEK-et, hanem csinálják szépen román fejlesztéseket. Gyanítom azért nem itt tartanánk.... Összességében a 2011-es év ennek a cégnek szerintem elég szarul sikerült, de hátha mostmár csak felfele visz az út! :-)

#462315 macika Előzmény: #462313

nagyon is érthető az, csak gondolkodni kell, és nem a falnak menni neki fejjel )

#462313 pepe01 Előzmény: #462307

Na megnéztem, nem vitted túlzásba a dolgokat, de érthető. Matgab még a végén szép nyerőben zárhatja a hati shortot, ha lefele indul a háromszögből.

#462311 pepe01 Előzmény: #462307

Nem szoktam mostanában megnézni más elemzését, csak a sajátomnak hiszek :D

Na jó most kivételt teszek :D

#462307 macika Előzmény: #462302

ja tettem fel egy "azonossági" elemzést - hetest - a szokott helyre

ha nem vagy bunkó megnézheted )) hihihi

#462306 pepe01 Előzmény: #462303

Szerintem a többi midcapnél L bejöhet, de itt nem. Szerinted hogyan 10X-eződött meg itt az árfolyam. Kicsi a közkéz bármikor felhúzhatják 6000-ig. Jelzem nem kis nyerőm lenne már 6000-es árfolyam esetén is.