Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

akarhogy is, de a tegnap…

#460745 rbbj11

akarhogy is, de a tegnapi doji utan az egvilagon semmi ero nem latszik a papirban, igy a tegnapi egy napos csoda maradhat

Re: nincs cím

#460740 Arsene Lupin Előzmény: #460706

A cikkben az szerepel, hogy az átutalás már a napokban megtörtént. Tehát már napokkal ezelőtt jöhetett volna a nyilatkozat. Az embernek az az érzése, hogy direkt a tegnapi shortzárásokra játszottak egyesek.

#460738 vincentlauria Előzmény: #460706

És a shortfólió nem átalkodott a fejér megyei önkormányzat tartozását, mint rizikófaktort kiemelni a tegnapi "korrekt" elemzésében, holott szvsz nagyon is jól tudta, hogy minimum az ellenkezője igaz (lásd mai hír) plusz S.CS. egy korábbi interjúban már jelezte, hogy megállapodtak az önkormányzattal...

#460734 Sumerologo Előzmény: #460727

Van egy hiba a hsz-emben. Mivel nem tudom szerkeszteni, javítanám az egészet:

.

Nem személyesen neked címeztem a mondandóm, csak hát a tiéd volt időben a legkésőbbi bejegyzés.

Emlékeztetőül azt is megjegyeztem korábban (ősszel), hogy ugyanazok a tényezők nyomják lefelé az árat, akik tavasszal felfelé hajtották. Intézmények, nagy pénzes magánszemélyek egyaránt.

Még egy kis "gonoszkodás", amiért Kisshercegtől kapok majd a fejemre:

Remélem az Erste (bosszútól vezérelt) eladásait és a mai hírt is bekalkuláltad a technikai elemzésedbe...:)

Ha ezek nincsenek, másképp festene a grafikon. Tudom, nem szabad feltételezésekre alapozni....:)

#460727 Sumerologo Előzmény: #460716

Nem személyesen neked címeztem a mondandóm, csak hát a tiéd volt időben a legkésőbbi bejegyzés.

Emlékeztetőül azt is megjegyeztem korábban (ősszel), hogy ugyanazok a tényezők nyomják lefelé az árat, akik tavasszal felfelé hajtották. Intézmények, nagy pénzes magánszemélyek egyaránt.

Még egy kis "gonoszkodás", amiért Kisshercegtől kapok majd a fejemre:

Remélem az Erste (bosszútól vezérelt) eladásait és a mai hírt is bekalkuláltad a technikai elemzésedbe...:)

Ha ezek nincsenek, másképp festene volna a grafikon. Tudom, nem szabad feltételezésekre alapozni....:)

#460725 zeeh_ Előzmény: #460720

Szerintem meg elég átlátszó most már utólag, hogy mi zajlott itt az utóbbi napokban.

Hitelesség, szavahihetőség megy a levesbe és egyúttal a sokak által régebben írt "BÉT gyöngyszeme" cím is.

Aztán lehet rajta filózni, hogy melyik volt gusztustalanabb, a Freesoftban lévő mutatvány vagy ez.

#460720 Lxrose Előzmény: #460710

Nem feltétlenül a cég az egyetlen szivárogtató, honnan tudjuk, hogy a hír leközlése és birtokba kerülése között nennyi idő telt el és azalatt mi történt?

Bár lehetett szimplán technikai alapú kereskedés, szóval véletlen.

#460717 Flaska Előzmény: #460710

Na így lehet sok pénzt keresni.

Mi meg várjuk a csodát, és reménykedünk a fundában.

#460716 zeeh_ Előzmény: #460712

Lehet, hogy szét lettetek szedve, de nem általam.

Magyarországon vagyunk, lassan nem lepődök meg semmin. Impotensek által vezetett, korrupt hivatalok tömegei vigyáznak ránk, "a mi érdekünkben" közpénzen.

A felépített, korrekt imázs szerintem sokaknál most hullik darabokra. Majd utána elgondolkozhatnak azon, hogy megérte-e.

#460712 Sumerologo Előzmény: #460710

Nem értem a csodálkozásotokat, "felháborodásotokat"....:)

Melyik országban éltetek idáig?

Amikor egy itteni kollégával felvetettük, hogy a cég is benne lehet valamilyen formában a mutyiban, akkor "szét lettünk szedve"...

#460710 zeeh_ Előzmény: #460701

Így van, a mutyi pedig még igen finom jelző lenne arra, amit most gondolok.

Ennyit a "BÉT gyöngyszemének" szavahihetőségéről, hitelességről.

#460708 gorogyeckij Előzmény: #460706

Nem véletlenül nyomkodták lefelé, majd felfelé... nem kicsit benfenntes volt.

Egy PSZÁF ügyet megérne, de persze senki nem fog lépni.

Az önkormányzat fizetési…

#460706 Flaska

Az önkormányzat fizetési hajlandóságáról néhányan már tegnap is tudhattak szerintem.

#460705 Primo Előzmény: #460702

Legjobb 5 vételi ajánlat Mennyiség Ár

30 4.380

55 4.375

20 4.350

25 4.310

47 4.302

Legjobb 5 eladási ajánlat Ár Mennyiség

4.400 7

4.440 150

4.469 7