akarhogy is, de a tegnapi doji utan az egvilagon semmi ero nem latszik a papirban, igy a tegnapi egy napos csoda maradhat
akarhogy is, de a tegnapi doji utan az egvilagon semmi ero nem latszik a papirban, igy a tegnapi egy napos csoda maradhat
remélem nem, de tudom: túl optimista vagyok és szektás...
Ez volt a bicajos csel, de lehet hogy egy nagy kötény nekünk!!
A cikkben az szerepel, hogy az átutalás már a napokban megtörtént. Tehát már napokkal ezelőtt jöhetett volna a nyilatkozat. Az embernek az az érzése, hogy direkt a tegnapi shortzárásokra játszottak egyesek.
És a shortfólió nem átalkodott a fejér megyei önkormányzat tartozását, mint rizikófaktort kiemelni a tegnapi "korrekt" elemzésében, holott szvsz nagyon is jól tudta, hogy minimum az ellenkezője igaz (lásd mai hír) plusz S.CS. egy korábbi interjúban már jelezte, hogy megállapodtak az önkormányzattal...
Á, dehogy.:)
és nem kanapén, garbóban mondta..:)
Van egy hiba a hsz-emben. Mivel nem tudom szerkeszteni, javítanám az egészet:
.
Nem személyesen neked címeztem a mondandóm, csak hát a tiéd volt időben a legkésőbbi bejegyzés.
Emlékeztetőül azt is megjegyeztem korábban (ősszel), hogy ugyanazok a tényezők nyomják lefelé az árat, akik tavasszal felfelé hajtották. Intézmények, nagy pénzes magánszemélyek egyaránt.
Még egy kis "gonoszkodás", amiért Kisshercegtől kapok majd a fejemre:
Remélem az Erste (bosszútól vezérelt) eladásait és a mai hírt is bekalkuláltad a technikai elemzésedbe...:)
Ha ezek nincsenek, másképp festene a grafikon. Tudom, nem szabad feltételezésekre alapozni....:)
Nem személyesen neked címeztem a mondandóm, csak hát a tiéd volt időben a legkésőbbi bejegyzés.
Emlékeztetőül azt is megjegyeztem korábban (ősszel), hogy ugyanazok a tényezők nyomják lefelé az árat, akik tavasszal felfelé hajtották. Intézmények, nagy pénzes magánszemélyek egyaránt.
Még egy kis "gonoszkodás", amiért Kisshercegtől kapok majd a fejemre:
Remélem az Erste (bosszútól vezérelt) eladásait és a mai hírt is bekalkuláltad a technikai elemzésedbe...:)
Ha ezek nincsenek, másképp festene volna a grafikon. Tudom, nem szabad feltételezésekre alapozni....:)
Szerintem meg elég átlátszó most már utólag, hogy mi zajlott itt az utóbbi napokban.
Hitelesség, szavahihetőség megy a levesbe és egyúttal a sokak által régebben írt "BÉT gyöngyszeme" cím is.
Aztán lehet rajta filózni, hogy melyik volt gusztustalanabb, a Freesoftban lévő mutatvány vagy ez.
Nem feltétlenül a cég az egyetlen szivárogtató, honnan tudjuk, hogy a hír leközlése és birtokba kerülése között nennyi idő telt el és azalatt mi történt?
Bár lehetett szimplán technikai alapú kereskedés, szóval véletlen.
Na így lehet sok pénzt keresni.
Mi meg várjuk a csodát, és reménykedünk a fundában.
Lehet, hogy szét lettetek szedve, de nem általam.
Magyarországon vagyunk, lassan nem lepődök meg semmin. Impotensek által vezetett, korrupt hivatalok tömegei vigyáznak ránk, "a mi érdekünkben" közpénzen.
A felépített, korrekt imázs szerintem sokaknál most hullik darabokra. Majd utána elgondolkozhatnak azon, hogy megérte-e.
Nem értem a csodálkozásotokat, "felháborodásotokat"....:)
Melyik országban éltetek idáig?
Amikor egy itteni kollégával felvetettük, hogy a cég is benne lehet valamilyen formában a mutyiban, akkor "szét lettünk szedve"...
Így van, a mutyi pedig még igen finom jelző lenne arra, amit most gondolok.
Ennyit a "BÉT gyöngyszemének" szavahihetőségéről, hitelességről.
Nem véletlenül nyomkodták lefelé, majd felfelé... nem kicsit benfenntes volt.
Egy PSZÁF ügyet megérne, de persze senki nem fog lépni.
Az önkormányzat fizetési hajlandóságáról néhányan már tegnap is tudhattak szerintem.
Legjobb 5 vételi ajánlat Mennyiség Ár
30 4.380
55 4.375
20 4.350
25 4.310
47 4.302
Legjobb 5 eladási ajánlat Ár Mennyiség
4.400 7
4.440 150
4.469 7
4.470 51
4.475 40