Még a végén lesz egy dojink vagy mi a fax.
Osztom véleményed. Most be is dugaszolták felülről, alulról.
Na... lesz ma egy +0? :)
Most viszont piacin dúl az adok - kapok. 4400
Amint az az idézett mondatban is benne van, az egy VÉLEMÉNY.
Ő így látja, te másképp látod, más meg megint másképp látja, ez így van rendjén, nem vagyunk egyformák.
De csak azért nekiesni valakinek, mert az ő véleménye nem egyezik a tiéddel, ez nem róla állítja ki a bizonyítványt, hanem rólad.
Vagy marad a másik "megoldás", a topic átnevezés kiegészítve azzal, hogy ide csak pozitív dolgokat lehet írni, kritikát, negatívumot még véletlenül se.
"És hogy tovább idegesítsem, egyre inkább az a véleményem, hogy a cég jó eséllyel be fog csődölni."
A Te értelmezésedben ez a megfelelő módja a vélemény nyilvánításnak!?
Befejeztem, költői kérdés volt.
Miért nem lehet felfogni és elfogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz a véleménye, mint neked???
Engem továbbra is érdekelnek a vélemények pro és kontra, de azért, mert valakivel nem egyezik az álláspontom, nem veszem fel vele szemben ezt a stílust, amit te teszel vele (is). Legalább Hathor után megvan az újabb bűnbak neked/nektek, akit lehet szidni.
Ugyan már... ehhez SOKKAL több dolog kellene... nem egy tőzsdei esés.
OTP is volt 12xx, de volt 73xx is. Egyik sem okozott lényeges változást a cég életében.
Itt se... ez csak (vad)speki.
Majd kinyomja magából a rv.-eket, aztán ha felszívták, akkor indul a mandula, meg hát a kölcsönrv.-t is vissza kell adni. RC-nél 30 nap max.!
nekem átkötés gyanús, határidős lábán is volt kötés (33+1 kontraktus), lehet a likvidált pakkok ezek...
Mára nem elképzelhetetlen a 100 milliós forgalom. Az imént vettek piacin 3300 db-ot. Ha jól láttam.
egyáltalán nem vagyok meggyőződve erről... egy látható megindulásnál, sokan felszállnának a vonatra szerintem...
sokan vannak akik nem az alját vadásszák és csak arra várnak, hogy ténylegesen forduljon és elinduljon felfelé és inkább vesznek 5-6000-en, mint most.
Sziasztok!
Látom kellő képen borús a helyzet a topikban. Így helyes!
Be tudná valaki linkelni azt a decemberi elemzést, amelyikre a Portfóliós cikk utal?
Én kifejezetten pozitívnak tartom az elemzést. Mivel ezek megrendelésre készülnek,valaki vagy venni akar olcsóért vagy zárná a shortját minél jobb áron, ennyi...
Aki most dobja az valami perverz lehet,vagy kő a zsíroskenyérre a pénz :)
Öveket becsatolni,E-Star rakéta kilövésre kész! :))
Na,ma se iszok már többet :))
hát ha a hangulatot nézzük, nehezebben menne..
"végre már nem kijelentő módban írja"
Humanitárius okokból írtam így. Azonkívül az sem kizárható, hogy egy pénzügyi befektető még a csőd előtt bevásárolja magát a cégbe. Ez persze durva higítással és teljes hatalomátvétellel járna.