Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#460310 zeeh_ Előzmény: #460302

Amint az az idézett mondatban is benne van, az egy VÉLEMÉNY.

Ő így látja, te másképp látod, más meg megint másképp látja, ez így van rendjén, nem vagyunk egyformák.

De csak azért nekiesni valakinek, mert az ő véleménye nem egyezik a tiéddel, ez nem róla állítja ki a bizonyítványt, hanem rólad.

Vagy marad a másik "megoldás", a topic átnevezés kiegészítve azzal, hogy ide csak pozitív dolgokat lehet írni, kritikát, negatívumot még véletlenül se.

A stop szintet kabalából…

#460306 Tapasz

A stop szintet kabalából nem írom be ...

#460302 Előzmény: #460298

"És hogy tovább idegesítsem, egyre inkább az a véleményem, hogy a cég jó eséllyel be fog csődölni."

A Te értelmezésedben ez a megfelelő módja a vélemény nyilvánításnak!?

Befejeztem, költői kérdés volt.

#460298 zeeh_ Előzmény: #460262

Miért nem lehet felfogni és elfogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz a véleménye, mint neked???

Engem továbbra is érdekelnek a vélemények pro és kontra, de azért, mert valakivel nem egyezik az álláspontom, nem veszem fel vele szemben ezt a stílust, amit te teszel vele (is). Legalább Hathor után megvan az újabb bűnbak neked/nektek, akit lehet szidni.

#460297 gorogyeckij Előzmény: #460274

Ugyan már... ehhez SOKKAL több dolog kellene... nem egy tőzsdei esés.

OTP is volt 12xx, de volt 73xx is. Egyik sem okozott lényeges változást a cég életében.

Itt se... ez csak (vad)speki.

Majd kinyomja magából a rv.-eket, aztán ha felszívták, akkor indul a mandula, meg hát a kölcsönrv.-t is vissza kell adni. RC-nél 30 nap max.!

Re: Elemzés

#460296 Muskatli Előzmény: #460293

nekem átkötés gyanús, határidős lábán is volt kötés (33+1 kontraktus), lehet a likvidált pakkok ezek...

#460293 Sumerologo Előzmény: #460286

Mára nem elképzelhetetlen a 100 milliós forgalom. Az imént vettek piacin 3300 db-ot. Ha jól láttam.

#460292 Muskatli Előzmény: #460284

egyáltalán nem vagyok meggyőződve erről... egy látható megindulásnál, sokan felszállnának a vonatra szerintem...

sokan vannak akik nem az alját vadásszák és csak arra várnak, hogy ténylegesen forduljon és elinduljon felfelé és inkább vesznek 5-6000-en, mint most.

#460291 egyetleneim Előzmény: #460286

Sziasztok!

Látom kellő képen borús a helyzet a topikban. Így helyes!

Be tudná valaki linkelni azt a decemberi elemzést, amelyikre a Portfóliós cikk utal?

Elemzés

#460286 Grizzly Géza

Én kifejezetten pozitívnak tartom az elemzést. Mivel ezek megrendelésre készülnek,valaki vagy venni akar olcsóért vagy zárná a shortját minél jobb áron, ennyi...

Aki most dobja az valami perverz lehet,vagy kő a zsíroskenyérre a pénz :)

Öveket becsatolni,E-Star rakéta kilövésre kész! :))

Na,ma se iszok már többet :))

#460281 Arsene Lupin Előzmény: #460277

"végre már nem kijelentő módban írja"

Humanitárius okokból írtam így. Azonkívül az sem kizárható, hogy egy pénzügyi befektető még a csőd előtt bevásárolja magát a cégbe. Ez persze durva higítással és teljes hatalomátvétellel járna.

#460279 Előzmény: #460274

Ön feltehetően egy java korabeli ember. Valószínű magányos is, megértem. Írni is szeret, én is így vagyok vele. Azonban a jellembeli torzulásokkal szemben már nehezebb empátiát tanúsítanom.