Ezekre esküsznek többen:
AUD, NOK, CAD, SEK.
Fene tudja, de engem is érdekel, mert lenne mit veszítenem nekem is egy forradalmi államcsőddel.
Ezekre esküsznek többen:
AUD, NOK, CAD, SEK.
Fene tudja, de engem is érdekel, mert lenne mit veszítenem nekem is egy forradalmi államcsőddel.
logikus :-))) :D veszek egy tartálykocsi cukrot :-)) ha el kell adni mindig van rá vevő...magyarok szeretik a cukrot.
szerintem Te menekülj cukorba :)))
Az is jó ötlet , igen. :-)) régiségek.
mondjuk én gyűjtöm a Herendi porcelánt..no, az tényleg tartja az értékét...én mondjuk fél áron szoktam venni a lomis piacon.. olyat veszek ami megéri, és jó minőségű.
vegyél egy 67es shelbyt azt legalább élvezed is, és mindig érték marad :)
az ingatlant tartja most mindenki az egyik legesélyesebb menekülő útnak...
és devizában, mik merülnének fel még szerintetek ?
Olaj ? Arany ? platina ? búza ? árúcikkek ?
vagy egyéb egzotikus devizák ? Kuwaiti dínár ? stb.
más és kisebb földet kaptunk. A volt TSZ elnök kapta a földünket :)
egyelőre jó, igen....de volt már olyan hogy Pesten söpörték az utcán a fizetőeszközt...
ugyanugy az I.vh után?
gondolom a második után....vagy gengszterváltás után nem kaptátok vissza.
a II.vh után nehéz is lett volna a komcsik államositása miatt,
gengszterváltás után meg volt káosz,de ott azért kemény helyi szoci intézőket félrelökve a fazék mellől,kárpotlásnál lehetett volna esély.-ugyan 1992-ben is rengeteg lökött variácio előfordulhatott-sok jogos jogutod járt rosszul.
mindig van üzlet, és nem csak a fegyver szvsz...
így van :)))
addig is élni kell, és a pénzt akinek még van, valamibe be kell fektetni. profitot kell termelni, nem gondolhat az ember a lehető legrosszabbra..szerintem erre jött létre a topic , háborúban pedig csak egy üzlet van, az a fegyver..
kosztó után szabadon
a gyerek iskoláztatása a legjobb befektetés a jövőbe
lesz aki eltartson ))))
van amit nem lehet pénzzel elintézni... Világ lesz természetesen. 10-15év max.
nagyon negatívan látod.. ez milyen szinten gondolod? ország vagy világ ?
Már most, a "rendben" is ez zajlik. Államosítanak. Mindent. Ha kitör a káosz, bezárják az amúgy is gyenge ellenzéket, ki akadályoz meg akármilyen törvényt? Sőt törvény se kell. A nagyvezír bármit megtehet.
érdekes, mi a bp-i és a vidéki földjeinket sem kaptuk vissza... Pedig volt per...
pedig a történet vége ez lesz...
magyar állampapír. 10%ot hoz majdnem. Kell ennél jobb???
ez mindig a helyzettől függene,ha itt nincs front helyzet...vagy az adott kormány hozzá állása alapján nincs kisajátitás....akkor minden rendben a földdel....