Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mibe fektessük a megtakarított pénzünket ? áru ?, deviza ?, inga

Re: nincs cím

#460251 zeeh_ Előzmény: #460244

Ezekre esküsznek többen:

AUD, NOK, CAD, SEK.

Fene tudja, de engem is érdekel, mert lenne mit veszítenem nekem is egy forradalmi államcsőddel.

#460249 BudFox Előzmény: #460248

logikus :-))) :D veszek egy tartálykocsi cukrot :-)) ha el kell adni mindig van rá vevő...magyarok szeretik a cukrot.

#460247 BudFox Előzmény: #460245

Az is jó ötlet , igen. :-)) régiségek.

mondjuk én gyűjtöm a Herendi porcelánt..no, az tényleg tartja az értékét...én mondjuk fél áron szoktam venni a lomis piacon.. olyat veszek ami megéri, és jó minőségű.

#460244 BudFox Előzmény: #460237

az ingatlant tartja most mindenki az egyik legesélyesebb menekülő útnak...

és devizában, mik merülnének fel még szerintetek ?

Olaj ? Arany ? platina ? búza ? árúcikkek ?

vagy egyéb egzotikus devizák ? Kuwaiti dínár ? stb.

#460240 BudFox Előzmény: #460218

egyelőre jó, igen....de volt már olyan hogy Pesten söpörték az utcán a fizetőeszközt...

#460237 Sumér harcos Előzmény: #460222

ugyanugy az I.vh után?

gondolom a második után....vagy gengszterváltás után nem kaptátok vissza.

a II.vh után nehéz is lett volna a komcsik államositása miatt,

gengszterváltás után meg volt káosz,de ott azért kemény helyi szoci intézőket félrelökve a fazék mellől,kárpotlásnál lehetett volna esély.-ugyan 1992-ben is rengeteg lökött variácio előfordulhatott-sok jogos jogutod járt rosszul.

#460233 Kriszti@n Előzmény: #460229

addig is élni kell, és a pénzt akinek még van, valamibe be kell fektetni. profitot kell termelni, nem gondolhat az ember a lehető legrosszabbra..szerintem erre jött létre a topic , háborúban pedig csak egy üzlet van, az a fegyver..

#460230 macika Előzmény: #460229

kosztó után szabadon

a gyerek iskoláztatása a legjobb befektetés a jövőbe

lesz aki eltartson ))))

#460223 Bendeguz Előzmény: #460220

Már most, a "rendben" is ez zajlik. Államosítanak. Mindent. Ha kitör a káosz, bezárják az amúgy is gyenge ellenzéket, ki akadályoz meg akármilyen törvényt? Sőt törvény se kell. A nagyvezír bármit megtehet.

#460215 Sumér harcos Előzmény: #460204

ez mindig a helyzettől függene,ha itt nincs front helyzet...vagy az adott kormány hozzá állása alapján nincs kisajátitás....akkor minden rendben a földdel....